Des del Nadal, el Villarroel Teatre s’omple cada nit amb els embolics entre una dona, un marit i els respectius amants.

En Tom, un executiu que fa quinze anys que està casat…i té una amant, com si fós la cosa més normal del món, s’enrabia d’allò més quan descobreix que la seva dona, la Lucy, també l’està enganyant a ell.

Per començar planta la seva amant i comença a investigar qui és l’amant de la seva dona. Després, gràcies a la sort i amb una mica d’enginy marxa de casa i s’instal•la al pis del seu contrincant, que busca un company per compartir les despeses. Són la nit i el dia. En Tom és un alt càrrec d’una empresa de publicitat, té un bon sou i toca de peus a terra. En Sebastià, l’amant, és un pintor idealista que fa una mica molt de temps que no ven cap quadre. Mentrestant, en Tom va preparant un pla perquè la Lucy es desenamori definitivament d’en Sebastià, però aquest cada dia passa més temps amb ella.

Paral•lelament va creixent una amistat no prevista entre marit i amant. La venjança definitiva d’en Tom és convertir en Sebastià en un avorrit executi, com ell.
El final: en Sebastià entra a formar part del món real que abans odiava i en Tom recupera la seva dona, que ja ha avorrit el seu amant.

Però, per si la situació no era prou embolicada, en Tom i en Sebastià acaben reconeixent davant la Lucy, que s’han fet amics. I la Lucy decideix no renunciar a cap dels dos i tornar a la situació inicial.

Amants, és un musical amb una escenografia veritablement camaleònica. Parets que són portes i portes que són parets. Capçals de llit que són barres de bar, i un llit que es converteix en sofà i acaba sent un banc d’un parc.
Un muntatge a ritme frenètic en el qual l’espectador és transportat de la casa, a l’empresa, al bar o l’hotel, en qüestió de segons, amb cinc actors que canvien ràpidament de personatge: empresaris, recepcionistes, veïnes, gent que passa…amb encertades modificacions de vestuari.

Amants, la història de les múltiples vides que poden portar els dos membres d’una parella aparentment estable. Un musical que canta algunes mentides evidents i unes quantes veritats increïbles.

Author