Ni grans escenaris, ni grans escenografies, ni grans orquestres…només amb una mica d’imaginació i molt d’humor, Los Excentricos aconsegueixen crear música de les maneres més inversemblants.
A Música Maestro, els nostres tres excèntrics personatges a més de tocar la guitarra o el violí, com és habitual, s’atreveixen a mostrar-nos com sona el mocho mochuelo que limpia i toca. També ens ensenyen que no hi ha millor instrument que una serra, per tocar una peça clàssica o que la millor manera de cantar una ària és a base d’esternuts.
Los Excèntricos també ens descobreixen com n’és de difícil dansar un tango amb tres peus o el complicat que pot arribar a ser ballar amb la parella mentre tots dos intenten tocar l’acordió.
I entre passos de ball i notes de música també delecten al públic amb una mica de màgia…però no amb una màgia quasevol, en aquest cas es concedeixen la llicència de mostrar, conscientment, els trucs al públic.
No cal gaire infraestructura escènica, perquè aquests tres actors treguin tot el seu potencial dalt l’escenari. En aquest cas, la increïble habilitat i sincronització entre els actors per dur a terme alguns trucs musicals són suficients per fer un espectacle que deixa bocabadat a grans i petits.
Música Maetro, un espectacle magico-musical que se’n riu amb el públic, del món de l’espectacle.

Author