Tres concertistes de tercera i una joveneta desconeguda formen part del matrimoni més surrealista que el públic es pugui imaginar.
Un marit hipocondríac, agraït que el que seu millor amic sigui l’amant de la seva dona. Una dona que no pot viure ni sense l’amant, ni sense el marit. Un amant, cansat de ser amant, que busca noves aventures. I una desconeguda que, sense saber-ho, tornarà a posar les coses al seu lloc.
Com dir-li al teu millor amic, delicat de tot arreu, que la seva dona i, a la vegada la teva amant, t’ha deixat per anar-se’n a viure aventures? I com aconseguir que el marit intenti embolicar-se amb la seva dona perquè tu ja no la vols com a amant? O com aconseguir una bona convivència entre el teu marit i el teu amant?
Entre els records d’un passat millor i les esperances d’un futur prometedor, els nostres personatges naveguen pel laberint de les relacions humanes al ritme d’una bona comèdia. I al mig, un Joan Pera que es fa el paper a mida per arrancar les rialles del públic amb cada petit gest.

Author