Daniela Feixas s’imposa a Mafalda Bellido al 1er Combat del VIII Torneig de Dramatúrgia

10.09.2018

Author

Ahir, dilluns, es va celebrar el primer combat del VIII Torneig de Dramatúrgia Catalana de Temporada Alta que van disputar Daniela Feixas vs Mafalda Bellido. El públic reunit a la Sala La Planeta va escollir el text de Feixas, Nena interpretat per David Bagés i Laia Manzanares, que van portar a l’escenari la història d’una relació peculiar entre una adolescent i un home solter, després que la jove entri al jardí sense permís i a poc a poc conegui la seva  història. Daniela Feixas es va imposar a Mafalda Bellido que va presentar un text surrealista que relatava la trobada casual entre dos veïns; una ballarina clàssica amb el somni de viatjar a Moscou (Raquel Ferri)  i un mariner retirat (Albert Ferrer).

Feixas, per tant, passa a la primera semifinal i s’enfrontarà al guanyador del 3r combat que se celebrarà el 22 d’octubre entre Cristina Clemente i Roger Torns.

Tot plegat conduït per una nova presentadora Estel Solé que va posar emoció a l’eliminatòria i, per uns moments, es va convertir amb una dependenta d’un centre comercial: desenfadada, emocionant i molt divertida.

Segueix les novetats del Torneig a les xarxes socials: #TorneigTA

VIII TORNEIG DE DRAMATÚRIGA CATALANA

Dilluns 15 d’octubre a les 20 h– Paco Mir vs. Marta Aran
Dilluns 22 d’octubre a les 20 h– Cristina Clemente vs. Roger Torns
Dilluns 5 de novembre a les 20 h– Jordi Oriol vs. Joan Fullana
Dilluns 12 de novembre a les 20 h – Daniela Feixas vs guanyador del 3r combat
Dilluns 19 de novembre a les 20 h – guanyador del 2n combat vs guanyador del 4t combat
Dilluns 10 de desembre a les 20 h – GRAN FINAL 

Author