Temporada Alta també s’adreça als més petits

10.10.2018

Author

Anna Roca i la companyia Teatre de la Fuga estrenen el seu darrere espectacle, El senyor Petitaquest dissabte al Festival Temporada Alta.  Després del premiat Contes 1.0, arriba la aquesta segona col·laboració en la qual conviden a reflexionar sobre la curiositat, la imaginació i la màgia, que massa sovint desapareixen quan ens fem grans.

La Laura està embarassada i abans que neixi el seu fill o filla vol tornar a veure “el senyor petit”, un amic imaginari (o no) que tenia quan era una nena i que un bon dia va desaparèixer. Per això,  reuneix un consell de savis que l’ajuden a trobar-lo. Abans, però, els explicarà la seva història amb el senyor petit, l’amic divertit, desvergonyit i molt presumit. Una divertida reflexió sobre la pèrdua de la imaginació.

[MÉS NOTÍCIES PER AL CAP DE SETMANA]
Aquest cap de setmana el Festival dona el tret de sortida de la programació familiar amb 4 espectacles i 8 funcions. En el gènere musical, actuaran Dàmaris Gelabert amb el seu darrer disc Naturalment, que barreja la música mediterrània amb el country i la bossa nova i Concert pels més menuts de Cia Black Music, del qual s’ha obert una nova funció, un concert on s’ofereix, a nens i nenes de 0 a 5 anys, un repertori de peces musicals que són un viatge a la història de la música negra, des de les cançons espirituals al funk.

La programació d’aquesta setmana també inclou l’aplaudit 25 il·lusions del Mag Lari, amb què el mag celebra 25 anys sobre l’escenari amb els 15 números més emblemàtics i 10 de nous.

Temporada Alta programa enguany 6 espectacles pensats exclusivament per al públic familiar8 muntatges per a tots els públics, amb dues estrenes i tres propostes internacionals.

 

LA COLLA D’EL CLUB

A través de La Colla d’El Club, Temporada Alta ofereix una porta d’entrada al món del teatre per a nenes i nens d’entre 0 i 12 anys. Amb aquesta proposta es vol facilitar l’accés al teatre i l’educació en arts escèniques i reconèixer el paper del teatre com a espai educatiu. Pertànyer a La Colla d’El Club de La Ciutat Invisible permet als espectadors participar en un gran nombre d’activitats culturals i gaudir de descomptes especials pels espectacles familiars. A més, aquest any s’oferiran tallers oberts a tots els nens i nenes després de les funcions de Bloop!  i Viatge al centre de la terra.

Author