La Mostra de Teatre de Barcelona ha entrat a la seva segona setmana

10.16.2018

Author

Un any més, la Mostra de Teatre de Barcelona s’apodera de l’escenari del Teatre del Raval i oferirà 8 espectacles de nova creació que ens permetrà descobrir noves companyies. Amb un gran ventall d’estils -drama, comèdia, teatre gestual- la Mostra permet poder gaudir a l’espectadors amb ganes de veure noves propostes d’un gran octubre teatral!

Aquest dilluns hem entrat ja a la segona setmana de la Mostra. Ahir es va poder veure Patró, de la companyia La Gata Borda i escrita per Antoni Veciana. A l’obra, una banda de traficants elimina el seu cap i Àgave pren el seu lloc. Aquest moviment desencadena una espiral d’ambicions, enveges i lluites pel poder que aniran més enllà de la dialèctica. Les lleialtats tenen un preu, la vida també.

Avui, dia 16, a les 20.30 h, la companyia valenciana La Família Política presenta el seu projecte L’alegria està ací dins, de Guadalupe Sáez, amb direcció de Kika Garcelán i Pau Gregori, i interpretada per Mertxe Aguilar, Pau Gregori i Sandra Sasera.

L’espectacle parteix de les preguntes:
És vostè feliç? On s’amaga la felicitat?
Tornem al lloc on una vegada vam ser feliços, a buscar l’alegria que hem perdut i recordar què fèiem abans per intentar recuperar-la.

En un món connectat i globalitzat ens sentim més lluny que mai i ens hem oblidat de mirar-nos als ulls, d’escoltar-nos i de preguntar-nos amb veritable interès si estem bé? Esteu bé?

De tant en tant la felicitat també és un exercici de resistència on volem creure que podem aguantar fins que ens arribe. Quan de temps serem capaços d’aguantar ara?

I demà, 17 d’octubre, acaben les presentacions d’aquesta setmana amb Only love can hurt like this, creació de la companyia Afflictus, que interpreten els seus propis autors: Anna Torrella i Èric Pons, dirigint-se també a ells mateixos.

Consulteu la programació a http://www.teatredelraval.com/category/23a-mostra-teatre-barcelona-obres-seleccionades-2/23a-mostra-teatre-barcelona-obres-seleccionades/

Preu de l’entrada: 10 euros

Author