José Corbacho obre la programació ‘nocturna’ al Poliorama amb ‘Ante todo mucha calma’

11.02.2018

Author

Una bona notícia: José Corbacho s’instal·larà al Teatre Poliorama de Barcelona tots els divendres de novembre i desembre a partir de divendres que ve dia 9, en la franja més nocturna (23.15 h). La notícia és important perquè l’espectacle és necessari: ens aconsellarà com ens hem de moure a Ante todo mucha calma, davant del fet que estan passant tantes coses i tan seguides.
La seva teoria és que davant de tot plegat, l’únic que podem fer és riure. Ho considera el més efectiu i ens vol ajudar a aconseguir-ho:  “És un honor aixecar el teló del Teatre Poliorama de la Rambla per seguir rient-me de tot una mica. I començar fent-ho de mi mateix, que és una cosa indispensable que em van ensenyar des que vaig començar en això de la faràndula”, diu. I continua. “Però també per riure de tot el que m’envolta. De tot. De la meva dona. Del meu fill. De la meva mare. De la meva germana. Del meu cunyat. De la meva família…”
I no és tot. Corbacho pensa riure molt, molt i molt: “També del meu barri. De la meva ciutat. Del meu país. De tots els meus països. Dels meus governants. Dels meus reis i dels meus prínceps. I dels meus principis. Sobretot, dels meus principis. perquè com deia el mestre, si no us agraden, en tinc d’altres.

I que ningú pensi allò de que “la cosa no va per mi”. Perquè Corbacho encara continua, tot advertint: “Però no es preocupin, que també em riuré de vostès. Dels que vinguin a veure’m al teatre. I dels que no. D’aquests encara més.”

I per què? Doncs perquè si: “Perquè està la cosa com per deixar de riure. Encara que, sobretot, el que vull és que vostès riguin. I molt. Si no, això no tindrà ni puta gràcia.”

Doncs un consell per als que passeu pel Poliorama: Ante todo mucha calma. I si encara no és hora de taquilla, trobareu les entrades aquí

Author