El petit Romea presenta la seva temporada amb una festa oberta a tothom!

11.20.2018

Author

El Teatre Romea i Viu el Teatre celebren aquest diumenge l’obertura de la nova temporada centrada amb els més petits. I ho fa d’una manera molt especial: convida tothom, nens, nenes, pares, mares tietes, àvis, periodistes i qualsevol que ho desitgi a la presentació de temporada 2018-2019 del Petit Romea, un cicle d’espectacles dirigit al públic més menut, que en la seva cinquena edició referma el seu esperit compromès amb l’educació i la cultura dels infants de 0 a 14 anys.  L’acte, gratuït i obert a tothom, tindrà lloc el pròxim diumenge 25 de novembre a partir de les 11 h al Romea.
D’11 h a 14 h les famílies trobaran tallers, activitats i moltes sorpreses més a la plaça Gardunya (darrere del Mercat de la Boqueria i a 1 minut del Teatre Romea), mentre que a l’interior de l’edifici del Teatre Romea podran fer un recorregut de la mà de la “Xirgu”, el fantasma del Romea, qui presentarà els protagonistes d’alguns dels espectacles programats. Totes les activitats i tallers són gratuïts i d’entrada lliure, limitats a l’aforament dels espais. Per l’activitat de veure el teatre per dins amb la “Xirgu”, podran fer una reserva prèvia online al web de Teatre Romea (escollint l’hora i el nombre d’entrades).
Sota l’eslògan Ales per volar, la nova temporada mira al passat, al present i al futur per afrontar els canvis generacionals, i vol oferir a famílies i escoles recursos perquè els infants confiïn en les arts escèniques com a eina per descobrir emocions, fomentar la imaginació i convidar a la reflexió i el diàleg.
La proposta Petit Romea és garantia de cultura de qualitat per a infants, i davant del teatre de qualitat tots fem aprenentatge!
Festa d’inauguració 

Diumenge 25 de novembre
D’11 a 14 h
Teatre Romea

Petits tasts dels espectacles programats, taller de maquillatge, animació i moltes sorpreses!

Actuació d’El petit Dalí

Diumenge 25 de novembre
12 h
Plaça Gardunya
En cas de pluja se suspendrà l’actuació i part dels tallers s’instal·laran al vestíbul del teatre.
web del Romea: https://www.teatreromea.cat/ca/

SOBR EL PETIT ROMEA

Aprendre, créixer i divertir-se a partir del joc, la imaginació i la creativitat que se’ns desperta quan ens asseiem en una butaca i gaudim d’un espectacle, té un efecte multiplicador de beneficis quan ho compartim amb les persones que estimem. Partint d’aquesta premissa i ententent el teatre com una eina pedagògica molt potent, el cicle Petit Romea ha nascut amb un triple objectiu:
  1. Despertar el sentit crític, el sentit artístic, educar en la sensibilitat i l’autonomia, afavorir la socialització i desenvolupar la capacitat d’empatia dels més menuts
  2. Fomentar la creativitat, enriquir la imaginació, crear pensament divergent i augmentar la capacitat d’observació entre els infants i joves
  3. Potenciar la comunicació oral i gestual, millorar el llenguatge i les facultats intel·lectuals (atenció, concreció, concentració i recepció), i aprendre a expressar emocions
Aquests objectius es treballaran a través dels espectacles que formen part de la temporada 2018-2019 del Petit Romea, muntatges de qualitat que submergiran els espectadors més petits en el món de les arts escèniques i les seves diferents disciplines.

Author