La Beckett estrena ‘This is Real Love’, del Col·lectiu VVAA

02.22.2019

Author

La Sala Beckett estrena el nou espectacle del col·lectiu VVAA, THIS IS REAL LOVE. Elena Martín, Max Grosse Majench, Marc Salicrú, Anna Serrano, Clara Aguilar, Sofia Gallarate i Clara Mata exploren els patrons de l’amor i la parella en una performance multidisciplinar que inclou audiovisuals, música en directe i fins i tot una línia de merchandising. Un esdeveniment on el públic hi tindrà un paper actiu. La proposta es podrà veure del 22 de febrer al 10 de març a la Sala de dalt de la Sala Beckett.

Segons el col·lectiu VVAA, el referent d’avui en dia en l’amor són les power couples. Parelles poderoses i creadores d’imperis com Beyoncé i Jay Z o Kim Kardashian i Kanye West. Parelles-empresa. Una idea que relaciona amor i diners. A THIS IS REAL LOVE, els VVAA investiguen aquestes dues grans ficcions: la fic­ció de la parella monògama (amor) i la ficció de l’empresa (diners). El matrimoni i el patrimoni.

La parella és una construcció social i THIS IS REAL LOVE reflexiona “al voltant dels símbols que ens conformen. Nosaltres com a producte resultant d’una història molt més llarga que la nostra” explica l’Elena Martín. “La parella com un patró que reproduïm de manera més conscient o inconscient” rebla Max Grosse Majench.
 
L’espectacle va prendre com a punt de partida el text God is a DJ de l’alemany Falk Richter, però ha evolucionat segons la vida i experiència dels creadors. THIS IS REAL LOVE compta amb la música en directe de Clara Aguilar, l’espai escènic i el disseny de llums de Marc Salicrú, els audiovisuals de Rita Molina i merchandisingdissenyat per SAGA (Sofia Gallarate i Alessia Arcuri), CLAN i Noemí Galí.

SINOPSI

THIS IS REAL LOVE. This is, de debò. L’Honoris Causa Kanye West va dir abans d’autoboicotejar-se i suspendre la seva gira mundial el 19 de novembre de 2016: “Feelings matter”. I és així, importen. Sobretot per guanyar diners. I com que nosaltres volem guanyar diners, haurem de construir un imperi. Una power couple. El contenidor de les dues grans ficcions: la parella monògama (MATRImoni) i l’empresa (PATRImoni). La parella de l’Elena i el Max, una bonica parella heterosexual i totalment convencional, es posarà en risc pel bé de l’èxit. També ho faran així la Beyoncé i Jay Z, la Kim Kardashian i Kanye West, Isaki Lacuesta i Isa Campo, o Marina Abramović i Ulay.

Ceci est un amour réel!

Col·lectiu VVAA

VVAA no és una companyia, és un col·lectiu artístic. VVAA no és només teatre, és un ajuntament de persones. El motiu és la llibertat i la dimensió. Volen comprometre’s amb la renovació de la cultura i l’art. En les creacions de VVAA es transcendeix l’espai de consum individual establint patrons efímers de relacions interpersonals.

Els seus darrers espectacles són LIKE SI LLORAS (Sala Beckett 2016, Volksbühne Berlin 2017, La Pedrera 2018), WOHNWAGEN (La Seca 2016 i Festival ZIP, Teatro Español 2017. Guanyadora Premi BBVA 2017 i nominació a Noves Dramatúrgies Premis Butaca 2017), POOL (NO WATER) (Fira Tàrrega 2017 i Sala Beckett 2018), RETROVISOR (Performance al Loom Festival 2018) i PUSSY PICNIC (en creació).

Author