El SAT! proposa tot un cap de setmana de dansa

04.22.2019

Author

Avui la Mona, demà roses i llibres… I el dia 29 d’abril, Dia Internacional de la dansa! El SAT! ens diu que ho vol celebrar amb tot un cap de setmana dedicat a la dansa i ens ha enviat el programa. Val molt la pena, mireu-lo sense presses!

DANSA CONTEMPORÀNIA

MAWU

Cia. Aina Lanas
Dv. 26 d’abril a les 20.30h

Mawu és una coreografia premiada amb el Premi Llotja del concurs de danses urbanes The Best On. L’espectacle fa al·lusió a la deïtat africana Mawu – Lisa, una combinació de llum i foscor que origina la vida. La coreògrafa Aina Lanas s’inspira en aquest mite per posar en escena la femineïtat, la dona lliure i empoderada.
_____________________________________

PREMI DE DANSA IT
Get No / Unitats de xoc II 
Ds. 27 d’abril a les 20.30h

Get no
Cia. La Quebrá

El SAT! ha col·laborat de nou amb el Premi de dansa de l’Institut del Teatre amb la selecció de dos dels quatre projectes finalistes de l’edició 2018 a qui els ha ofert l’oportunitat de desenvolupar les seves peces i presentar-les al públic en un format més llarg. Les dues propostes seleccionades són Get No de Cia. La Quebrá Unitats de xoc II de Tuixén Benet i es podran veure en un programa doble el dissabte. Després de la funció, hi haurà col·loqui amb la companyia.

Unitats de xoc II de Tuixén Benet ___________________________

TEATRE VISUAL

Mobilus, Cia. Addaura Teatre Visual

MOBILUS 
Cia. Addaura Teatre Visual
Dg. 28 d’abril a les 12h i a las 17.30h
Per a tots els públics

La Companyia Addaura Teatre Visual ens endinsa en el món de l’artista plàstic americà  Alexander Calder a través de la màgia, la dansa i els titelles. Móbils, escultures de filferro, pintura i circ són els quatre eixos que la companyia fusiona amb les diferents disciplines teatrals per a oferir un viatge oníric pel seu món i donar a conèixer l’artista als petits espectadors.

Informació sobre els espectacles, entrades i més coses interessants a: https://www.sat-teatre.cat/

 

 

Author