Activitats i publicacions entorn d’Afanys d’amor perduts, de William Shakespeare i amb direcció de Pere Planella

01.18.2019

Author

A la Sala Petita del TNC s’ha estrenat aquest dijous Afanys d’amor perdutsde William Shakespeare, amb direcció de Pere Planella, traducció de Salvador Oliva i adaptació de Roger Cònsul i Pere Planella. L’espectacle es podrà veure fins al 24 de febrer a la Sala Petita del TNC i ha rebut una acollida excel·lent per part del públic; a dia d’avui ja compta amb un 76% d’ocupació.

Podeu recuperar la notícia que vàrem publicar en ocasió de la presentació aquí

I tot seguit, us enviem un llistat de les activitats que s’han programat a l’entorn de l’espectacle:

Activitats i publicacions entorn de l’espectacle:
Text de l’obra publicat per Vicens Vives
L’espectador podrà adquirir el llibret d’estrena a un preu de 3 €, en venda al personal de sala i mentre l’espectacle estigui en cartell.

Text inclòs a les lectures del projecte Club de lectura Llegir el teatre TNC/Biblioteques públiques de Catalunya.

Conversa de Pere Planella amb Albert Lladó
Bibl. Horta – Can Mariner
21/01/19, a les 19 h
Activitat gratuïta

El periodista Albert Lladó dialoga amb Pere Planella per aprofundir en la seva lectura sobre el muntatge que presentarà al TNC. Cicle organitzat amb les Biblioteques de Barcelona, que té lloc a diferents biblioteques de la ciutat.

Col·loqui amb Antònia Carré-Pons
Sala Petita del TNC
25/01/19, després de la funció
Activitat gratuïta

Els col·loquis sobre els espectacles compten amb la presència d’una persona destacada de la nostra cultura i els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d’un espectador privilegiat.

Antònia Carré-Pons és filòloga medievalista i escriptora catalana, coneguda com a experta en l’obra Espillde l’autor medieval Jaume Roig. Es va doctorar en Filologia catalana per la Universitat de Barcelona el 1992. Col·labora amb la secció cultural d’El Punt Avui i va col·laborar també amb el diari Ara i el seu últim llibre publicat és el recull de contes Com s’esbrava la mala llet (Club Editor, 2018).

Introducció a Afanys d’amor perduts a la llibreria Laie
Llibreria Laie
05/02/19, a les 19.30 h
Activitat gratuïta amb reserva prèvia

A la llibreria Laie tindrà lloc una introducció a l’obra Afanys d’amor perduts, de William Shakespeare, a càrrec del director, Pere Planella.

 

 

 

Author