Adéu a Peter Pan, un conte que parla del vincle entre els infants i els seus avis

11.24.2018

Author

A partir del dissabte 1 de desembre i fins al diumenge 15 de desembre la companyia Festuc Teatre representa al SAT! Adéu Peter pan, una versió del clàssic conte de James Matthew Barrie que ens parla del vincle entre els infants i els seus avis i de com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars. Un espectacle de teatre i titelles sensible i divertit, amb una espectacular posada en escena.

Adéu Peter Pan és la darrera producció per a públic familiar de la companyia Festuc Teatre premiada com a Millor Espectacle Familiar – Infantil de la Feria de Teatro de Castilla y León-Ciudad Rodrigo

Festuc Teatre és una companyia de teatre i titelels lleidetana creada el 2003 per Íngrid Teixidó i Pere Pàmpols. Els contes, el text, són la base dels seus espectacles que expliquen a través dels titelles. En els darrers anys la línia de la companyia ha estat posar en escena contes clàssics als quals donen la volta per explicar d’altres realitats. Per exemple, a La mongetera màgica ens parlava dels desnonaments.

SINOPSIS
La Maria és una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a Peter Pan. Una nit, els nens perduts s’enduran a la Maria cap al país de Ja mai més… Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure James Matthew Barri passaran a formar part de la seva realitat.

Fitxa artística
Direcció: Pere Pàmpols
Adaptació del text: Íngrid Teixidó
Intèrprets i titellaires: Íngrid Teixidió i Pere Pàmpols
Titelles i escenografia: Plancton, Joan Pena i Elisabet Pané
Composició musical: Franki Moreno
Col·laboració especial: Orquestra Fireluche
Muntatge audiovisual: Global Productions

Author