Al febrer arribarà la 3a edició del ‘Oui’ Festival de Teatre en Francès de Barcelona

12.04.2018

Author

Del 5 al 17 de febrer Barcelona té una cita amb l’escena contemporània de teatre en francès que, gràcies als subtítols, eliminarà qualsevol barrera lingüística. Es tracta de la III ediciço del Oui, Festival de Teatre en FrancèsLes dues primeres edicions del Festival van rebre una calorosa acollida tant per part del públic assistent, com del sector professional. En aquesta 3ª edició a més de l’Institut del Teatre i l’Institut francès de Barcelona, els amfitrions on s’han representat els espectacles, el festival comptarà amb un nou espai, la sala Dau al-sec situada al Poble Sec.

Entre els autors que han confirmat la seva presència al festival, que ja s’ha convertit en un dels imperdibles culturals de la ciutat comtal, es troben: Alexandra Badea, Natalie Papin, Lydia Salvayre i Hakim Djaziri. Així mateix, el Oui!, tindrà el plaer d’acollir Reconstitution (Reconstitució) de Pascal Rambert, un dels autors i directors amb més prestigi de França, representada per Vero Dahuron i Guy Delamotte. A més a més aquesta edició complirà un dels desitjos dels seus directors: portar per primera vegada dues estrenes mundials, Pas pleurer Désaxé.

Per altra banda, gràcies al fet que el Festival treballa en estreta col·laboració amb el departament de llengües estrangeres de la Generalitat de Catalunya, es podran esfondrar les barreres lingüístiques acompanyant de subtítols en català i castellà tots els espectacles, a excepció dels representats a l’Institut francès. 

A més, el festival completarà la seva programació amb activitats paral·leles com: lectures dramatitzades, taules rodones i tallers d’escriptura projeccions de pel·lícules relacionades amb el teatre, així com també un concurs de la millor crítica teatral.

SOBRE EL FESTIVAL OUI
El Oui! Festival de Teatre en francès de Barcelona, creat i dirigit per Mathilde Mottier i François Vila, amb las estructures Mise en Lumière (Paris) i Barna-Bé (Barcelona), compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Institut Francès d’Espanya, l’Institut Francès de Barcelona, Contigo i la Spedidam entre d’altres.

www.festivaldetheatreenfrancais.com

Author