Antonio Onetti i Raval Comedy Club ocupen el Teatre del Raval

05.04.2019

Author

Aquest mes de maig, el Teatre del Raval de Barcelona arriba farcit de novetats. D’una banda, la comèdia La calle del infiernod’Antonio Onetti, producció de la Cia Las Flamencas, espectacle que prendrà el relleu al Cicle Joves Creadors, iniciat aquest mes d’abril al Teatre del Raval amb Ànonims de la Cia La Paradoxa.

També, a partir d’aquest mes de maig, el Teatre del Raval dedicarà la seva segona franja horària, (divendres i dissabte a les 22:30h), a la comèdia i l’stand up amb el Raval Comedy Club. Dins del cicle, els espectadors podran trobar propostes vingudes d’arreu del país.

LA CALLE DEL INFIERNO / CICLE DE JOVES CREADORS
Del 3 al 26 de maig /  divendres i dissabtes a les 20h i diumenges a les 18h
Durada:90 minuts / Idioma: Castellà / +12 anys / Comèdia
Compra d’entrades: https://www.ticketea.com/entradas-teatro-la-calle-del-infierno-teatre-raval/

La companyia Las Flamencas, que es forma després del pas de les 3 actrius integrants per l’Escola d’Interpretació Nancy Tuñon, han triat aquest text de l’autor sevillà per a la seva primera obra professional com a companyia.

L’ARGUMENT
Tres caixeres de supermercat, un suïcidi, una liposucció i un viatge a l’Índia. La calle del infierno d’Antonio Onetti reflecteix de manera còmica les frustracions i esperances de Paqui, Juani i Toñi, 3 caixeres de supermercat que acudeixen a la fira d’Abril de Sevilla. En aquest espai bulliciós, i aparentment sense motiu, la Juani se suïcida. Això desencadenarà la trama de relacions que uneix aquestes amigues.

LA COMPANYIA DIU:
Les ganes de tirar endavant aquest projecte sorgeixen quan representem una petita escena de La calle del infierno a la nostra escola d’interpretació Nancy Tuñon. Des d’aquest moment vam saber que aquesta obra ens estaria esperant fora de les aules per a ser construïda sencera. Vam decidir posar-nos-hi  gairebé tres anys més tard, nosaltres tres, ja com a companyia.

Un projecte on les tres ens encarreguem de tot una mica; vestuari, música … Tot i així, cada una s’encarrega personalment del que més li agrada fer i el que li surt millor, a banda d’actuar. Però no estem soles, gràcies a l’ajuda de companys i família estem fent realitat aquest somni. La calle del infierno ens està fent aprendre i créixer com a actrius, com a artistes i com a persones. I és que la Juani, laToñi i la Paqui  també són amigues darrere dels ‘biombos’.

Cia Las Flamencas, a ‘La calle del infierno’

FITXA ARTÍSTICA:
Autor: Antonio Onetti
Direcció: Cia Las Flamencas
Intèrprets: Ana Gago , Natàlia Garcia, Queralt Ruiz
———————————————————–

RIOT COMEDY
A partir del 10 de maig, divendres i dissabtes 10 i 11 de maig; 7 i 8 de juny i 12 i 13 de juliol, a les 22.30 h
Durada: 90-110 min. / Idioma: castellà; Preu taquilla, 18 €
Compra d’entrades: https://www.ticketea.com/entradas-monologo-riot-comedy-teatre-raval/

Riot Comedy neix amb la voluntat de crear un espai on les dones se sentin còmodes i recolzades fent humor, ja que fins ara ha estat un món principalment d’homes. Busca donar visibilitat tant a les còmiques tant més veteranes, com a les noves que estan sorgint.

Impulsat per PennyJayG, que actualment forma part del món de les RRSS (en el seu Instagram ja té 20.000 seguidors). També és una de les Senyores Fetén, programa emès al canal de Youtube d’Abi Power, en el que ja compta amb gairebé mig milió de seguidors. Actualment s’emet a Playz, el canal digital de RTVE.

Riot Comedy, un proposta feta per dones

HISTÒRIA
El que va començar al maig de 2018 com un projecte petit, ha revolucionat els mitjans de comunicació i  les nits de l’espectacle i la comèdia. Ja són moltes les dones que han pujat a l’escenari de Riot Comedy a explicar les seves històries: guionistes, YouTubers, twitteres, còmiques reconegudes i noves cares…El seu èxit és tan gran que productores i molts dels principals mitjans de comunicació a l’Estat espanyol s’han interessat per conèixer l’esdeveniment i buscar-hi noves cares per als seus projectes.

Després d’omplir sales amb centenars d’espectadors a Madrid,  des del gener estan en gira per tot l’Estat. una gira que les ha portat a Barcelona tots els divendres i dissabtes a partir del maig al Teatre del Raval. Tota aquesta experiència es pot viure a través dels seus RRSS oficials i les RRSS de la seva creadora que, com aquest projecte, no paren de créixer.
———————————————————–

I MÉS ENDAVANT…

L’HUMOR ÉS CULTURA
Divendres, 24 de Maig I divendres i dissabte 21 i 22 de juny. 22.30 h / Preu taquilla: 18 € /
Durada: 90 minuts / Idioma: castellà

En exclusiva al Teatre del Raval, des de Zapeando o El Club de La Comèdia: TOMÁS GARCÍA!

SINOPSI
El malagueny Tomás Garcia torna a ballar al Teatre del Raval amb el seu nou xou ple d’humor actual, fresc i dinàmic. Un toc de surrealisme i un pessic de bogeria ben bellugat farà que provem un còctel de rialles per sortir del teatre una miqueta més feliços!

QUI ÉS TOMÁS GARCÍA?

L’humorista malagueny TOMÁS GARCIA

El 2006 va fer el salt a la tele, en presentar-se al càsting d’El Rey de la Comèdia (TVE), quedant el tercer classificat entre els milers de participants que concursaven.

El 2008 grava el seu primer monòleg per a Paramount Comedy (Comedy Central), i en l’actualitat ja porta 6 monòlegs gravats i emesos pel canal. El 2009 va iniciar la seva primera gira teatral per l’Estat amb Las Noches de Paramount Comedy. El 2010 s’incorporaria a la gira de Las Noches del Club de lal Comedia, a les que encara segueix a dia d’avui, amb companys com Txabi Franquesa, David Navarro, Quequé, Agustín Jiménez o José Corbacho, pels principals teatres del país. I el 2011 va començar la gira: Malagueños por el mundo amb els seus amics Dani Rovira, Salva Reina ‘chucki’ i El Monaguillo. El 2013 rse’l reconeix amb el guardó Millor Còmic de l’any i el 2014 es va incorporar a l’elenc de col·laboradors de Zapeando (Globomedia, laSexta).

El 2015 grava 3 nous monòlegs pel programa Sopa de gansos (Cuatro), que han estat rebuts amb molt bones crítiques. Un any després participa en programes de ràdio i televisió com El Pelotazo a Canal Sud Ràdio, Pecadores en Quatro o la Gala de Cap d’Any de TVE.

I ja al 2018 realitza la gira Monólogo 100% amb Dani Rovira, i obté milions de visites amb els seus videos virals per a Facebook i YouTube.

Més informació:Teatre del Raval / www.teatredelraval.com /

Author