‘Apocalypse uploaded: La transhumanització de les abelles’, finalista del Premi BBVA, a l’Ateneu de Martorell

04.17.2019

Author

El Premi BBVA de Teatre 2019 segueix amb les representacions de les seves obres finalistes per teatres de Catalunya. El divendres 26 d’abril (21.30h.) es representarà la segona de les 4 obres que opten al Premi, convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA CX.  És Apocalypse uploaded: La transhumanització de les abelles, de LAminimAL Teatre, i s’instal·larà a l’Ateneu de Martorell. L’obra es podrà veure en el marc de la Fira de Primavera de Martorell, que acull diversos actes i activitats des del 26 d’abril fins al 5 de maig.
 

El calendari dels finalistes continua així:
Diumenge 28 d’abril, el Teatre Principal de Valls acollirà Othello, de Les Antonietes Teatre. I l’última de les 4 finalistes que es representarà serà Laika, de Xirriquiteula Teatre, que pujarà a l’escenari de l’Auditori Teatre de Calldetenes el divendres 3 de maig. El passat dimecres 10 d’abril es va representar la primera de les 4 finalistes, A.K.A. (Also Known As)de Flyhard Produccions, al Teatre Ateneu de Tàrrega (21.00h). 

L’obra guanyadora de la 19ena edició del premi es donarà a conèixer a la gala final, prevista pel 13 de maig a L’Atlàntida de Vic.

FIRA DE PRIMAVERA DE MARTORELL
La representació de Apocalypse uploaded: La transhumanització de les abelles, de LAminimAL Teatre coincideix amb la celebració de la Fira de Primavera de Martorell, que omplirà la ciutat d’esdeveniments culturals de tota mena, del 26 d’abril al 5 de maig.

Trobareu el programa complet en aquest enllaç

 

Author