Arola Editors celebra el seu vintè aniversari i presenta el volum de teatre reunit de Josep M. Benet i Jornet al TNC

01.15.2019

Author

El Teatre Nacional de Catalunya i Arola Editors presenten el volum de teatre reunit de Josep Maria Benet i Jornet amb motiu de la celebració dels 20 anys d’Arola Editors, així com altres volums d’obres d’autors i autores vinculats a la programació del TNC. L’acte comptarà amb la presència d’autors i autores que han tingut Josep M. Benet i Jornet com a referent en les seves trajectòries i es brindarà pel bon moment de la dramatúrgia catalana contemporània, al qual ha contribuït decisivament Arola Editors amb el seu compromís, durant 20 anys, d’edició i publicació de les obres de les noves generacions. L’acte clourà amb un tastet de l’espectacle La niña gorda de Santiago Rusiñol amb direcció de Xavier Albertí i a càrrec de Jordi Oriol.

Gràcies a la col·laboració del TNC amb Arola Editors, el Teatre Nacional de Catalunya esdevé el principal promotor editorial de textos teatrals en català. Amb la voluntat d’apropar encara més el teatre a la ciutadania i de facilitar l’accés a la cultura, el TNC publica en col·laboració amb Arola Editors la majoria de les obres de text. La temporada 2017/2018 el TNC va vendre 2.934 llibrets d’estrena mentre que la temporada actual la xifra ja suma més 1.980 llibrets d’estrena venuts.

Paral·lelament als textos de les obres, Arola Editors i el TNC també han publicat el recull d’obres de diferents autors i autores com ara el teatre reunit de Josep Maria Miró, de Felip Cortiella, de Sarah Kane i de Lluïsa Cunillé, a més dels que es presentaran a l’acte de divendres 18 de gener.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Celebració dels 20 anys d’Arola i presentació del teatre reunit de Josep M. Benet i Jornet
Dia: divendres 18 de gener
Hora: 19 h
Lloc: Sala Tallers
AmbXavier Albertí, director artístic del TNC, Alfred Arola, editor d’Arola Editors, Enric Gallén, historiador de teatre i professor de la Universitat Pompeu Fabra, i autors i autores destacats del panorama teatral contemporani.

Author