Arola Editors publica ‘Alba (o el jardí de les delícies), de Marc Artigau

12.01.2018

Author

Arola Editors ens comunica que ha sortit el llibre Alba (o El jardí de les delícies), de Marc Artigau i Queralt, amb pròleg de 
Ingrid Guardiola, dins la seva col·lecció Textos a Part de Teatre Contemporani, coincidint amb l’estrena al TNC de l’espectacle homònim, que interpreten Montse Guallar, Lluís Marco i Claudia Riera i dirigeix Raimon Molins.  

La realitat virtual ens aïlla de la realitat física? Les relacions són alguna cosa que neix, creix i madura en el nostre cap? Els processos d’enamora-ment s’activen en l’absència de l’objecte o la persona estimada? Amb aquesta història de robots que ofereixen companyia a les solituds humanes, el dramaturg Marc Artigau reflexiona entorn de les noves maneres de relacio-nar-se i de gestionar la situació -sovint aïllada- de l’individu dins la societat. Com funcionen els mecanismes de l’amor, l’amistat, la família i la fe en la societat que estem construint?

Un llibre de 104 pàgines, que costa 12 euros. Si el compreu a la sortida de l’espectacle, en cartell al TNC ins al 23 de desembre, us costarà 3 €.

Author