Atresbandes torna a la Hiroshima amb ‘No entiendo nada pero la gente es amable’

Escrit per Revista Teatralnet

05.05.2021

La Sala Hiroshima ens comunica que Atresbandes torna amb  No entiendo nada pero la gente es amable’

 

Nota de la Sala Hiroshima

ATRESBANDES representa un tipus de teatre que creiem molt necessari; es tracta d’un teatre fet des de l’intèrpret, des de les seves preocupacions i inquietuds. El text sorgeix de la trobada i la improvisació i sempre com a expressió d’una mirada comuna sobre el món i la societat contemporània. Hem col·laborat amb ells en diferents ocasions presentant les seves creacions.

Aquesta vegada hem volgut anar un pas més enllà i obrir una finestra al seu procés de treball. És per això que organitzem aquesta nit de work in progress i de «conferència teatralitzada» per a tots aquells que vulguin conèixer millor aquesta companyia. I tenir un exemple de com es crea una obra de teatre contemporani. 

Nota de la companyia

Aquest és el primer pas d’un nou treball que ATRESBANDES vol desenvolupar durant el 2021. Després de tres anys de col·laboracions amb diferents col·lectius.

La nostra presentació a Hiroshima serà una temptativa de tornar a posar el focus en els membres de la companyia com a intèrprets i la seva capacitat per generar situacions que siguin escènicament atractives.

Per sobre d’aquesta proposta planeja l’obra de Georges Perec i la sospita que aquest nou treball no serà un acte de generositat cap als altres. Més aviat, serà una performance que obeeix als imperatius d’alguna neurosi personal relacionada amb la gestió de les emocions. O el que, en petit comitè, dins de la companyia, anomenem teatre del psicòleg. Al seu torn, i ja amb això acabo, podria ser el subtítol d’aquesta futura obra.

NO ENTIENDO NADA PERO LA GENTE ES AMABLE
by Atresbandes  
14/05/21 – 20:30h