Avui s’obre la venda dels packs per al Festival ZIP, un festival de nous formats escènics programat al TNC

Escrit per Revista Teatralnet

05.16.2022

Encara falta, la presentació oficuial tindrà lloc el 8 de juny-; però us volem fem saber que: del 15 al 19 de juny el Teatre Nacional de Catalunya acull per primera vegada el Festival ZIP;  un festival de creació contemporània centrat en els nous formats escènics. Durant cinc dies, el TNC serà un punt de trobada per on transitar de manera diferent pels espais del Teatre; amb espectacles, jornades de debats, xerrades i laboratoris. 

El fil conductor d’aquesta primera edició del Festival ZIP és l’ecologia, en totes les seves accepcions. Des del gest més petit fins al més universal. Com convivim amb les altres espècies? Quina relació té el nostre planeta amb l’univers? Què té a veure una colònia de fongs amb un abocador de deixalles?

La programació del festival compta amb noms com: Sociedad Doctor Alonso, Psirc, Elena Córdoba, Rosa Casado i Mike Brookes, Xesca Salvà i Marc Villanueva Mir; Laboratorio de Pensamiento Lúdico i Elisa Martínez.

Us n’anirem dient més coses, però, de moment: consulteu la programació completa, preus i més, aquí 

Entrades ja a la venda

Pack ZIP: 5 entrades per 25 € (promoció limitada en quantitat i temps)
Avui s’obre la venda dels packs ZIP. Els paquets inclouen 5 entrades, a un preu de 25 euros;  i permeten veure 5 espectacles o funcions diferents. Fins al 20 de maig el públic comptarà amb un període exclusiu de bescanvi d’entrades. Els espectacles inclosos en aquests abonaments són: HammamturgiaDesprés de totEn un día claro puedes ver para siempre,Y pareceremos árboles; Ficciones Botánicas i El pensament salvatge.

Va animeu-vos, que aviat hi serem!