Cap de setmana interessant i complet a l’Auditori de Cornellà

11.09.2018

Author

L’Auditori de Cornellà inaugura el mes de novembre amb una complerta cartellera. El cap de setmana del 10 i 11 de novembre s’ofereixen dos espectacles de luxe. Dissabte a les 21h és el torn de RhizomatiKs Research i ELEVENPLAY amb ‘discrete figures’, un espectacle que commemora els 150 anys de relacions diplomàtiques entre Japó i Espanya a través de la dansa com art escènica. Diumenge a les 19h de la tarda s’aixeca el teló per gaudir amb Humans sota la direcció de Mario Gas i amb les interpretacions de Maite Gil, Jordi Bosch Lluïsa Castell, Candela Serrat, Miranda Gas i Jordi Andújar. Les entrades anticipades ja estan a la venda a www.auditoricornella.com o bé per telèfon al 93 474 02 02.

L’espectacle ‘discrete figures’ es podrà veure per primer cop a Europa el 10 de novembre a les 21h a L’Auditori de Cornellà. Es tracta d’un projecte d’un dels referents mundials en creació digital, Daito Manabe i el seu estudi Rhizomatiks amb la col·laboració del grup de dansa ELEVENPLAY i el programador Kyle McDonald. ‘discrete figures’ fusiona les arts escèniques i les matemàtiques amb una enginyosa i elegant exploració de la relació entre el cos humà i els moviments generats per ordinador. El fundador de Rhizomatiks Research, Daito Manabe, és considerat un dels artistes multidisciplinaris més importants en l’actualitat i l’espectacle posa el punt i final a la celebració del 150 aniversari de relacions diplomàtiques entre Japó i Espanya, organitzat pel Consolat General de Japó en Barcelona i L’Auditori de Cornellà. L’entrada anticipada es pot adquirir per 14€ i per 19€ en taquilla el dia de l’espectacle.

Diumenge, 11 de novembre a les 19h visiten L’Auditori un repartiment de luxe sota la direcció de Mario Gas. Humans narra la història de tres generacions d’una família d’origen irlandès, resident als Estats Units que es reuneixen per celebrar el dia d’Acció de Gràcies a l’apartament d’una de les filles, trencant la tradició de sopar a la casa familiar. Els membres de la família Blake airejaran els seus secrets més ben guardats tot just quan comenci el sopar. L’entrada anticipada té un preu de 18€ i de 25€ en taquilla el dia de l’espectacle.

Més info: www.auditoricornella.com

Altre espectacles previstos per al novembre a L’Auditori
Paraules encadenades de la Cia. CorEnllà-Teatre
– 16 novembre a les 21h

Déjà Vu del Mag Edgar
– 18 novembre a les 18h

Oscar ‘The Magician’ de la Cia. CorEnllà-Teatre
– 22 i 23 de novembre a les 21h

La rêve d’Erica
– 25 de novembre a les 19h

Author