Carme Portaceli rep la medalla al Mèrit Cultural de la Generalitat Valenciana

Escrit per Revista Teatralnet

10.07.2021

La Generalitat Valenciana ha concedit a Carme Portaceli la medalla al Mèrit Cultural, una distinció que es fa a persones, entitats o col·lectius que pels seus mèrits contribueixen a posar en valor la Comunitat Valenciana en qualsevol àmbit del sector cultural.

Des del 1986, la distinció de la Generalitat Valenciana al Mèrit Cultural honra persones que pels seus mèrits han contribuït a destacar l’aportació de la Comunitat Valenciana en qualsevol àmbit de la cultura. Aquest reconeixement posa en valor la trajectòria professional de Carme Portaceli i destaca especialment la seva dedicació i compromís amb la cultura. Carme Portaceli és l’actual directora artística del Teatre Nacional de Catalunya (2021-2026) i és també directora teatral i dramaturga. Trajectòria completa de Carme Portaceli aquí.

Juntament amb Portaceli, la Generalitat Valenciana ha concedit les distincions al Mèrit Cultural a l’actor alcoià Juli Mira; a l’autora i il·lustradora Cristina Durán; al cantautor Dani Miquel; al grup Al Tall, pioner en la recuperació de la tradició musical valenciana; a Ploma 2 i a ‘Quico el Guerrillero’.