Cine Yelmo celebra l’arribada de l’estiu amb una nova producció del popular musical ‘Anything Goes’

Escrit per Revista Teatralnet

06.22.2022

Cine Yelmo celebra l’arribada de l’estiu amb una sessió molt especial per a tots els amants dels musicals: Anything Goes. Enregistrada en directe al Barbican Centre de Londres, aquesta nova producció de la clàssica comèdia musical; arriba a la gran pantalla gràcies a +Que Cine, la finestra de continguts alternatius de Cine Yelmo. Es podrà veure el 30 de juny a 20 sales de Cine Yelmo de 18 ciutats.

És un commovedor romanç musical de cinc estrelles encapçalat per Sutton Foster, cèlebre reina de Broadway; juntament amb Robert Lindsay (My Family), guanyador de tres premis Olivier i d’un premi Tony; Felicity Kendal (The Good Life), guanyadora del premi Evening Standard Theatre; i Gary Wilmot (Chicago), una de les més estimades llegendes del West End.

L’ARGUMENT

Quan el S.S. American entra a la mar, l’etiqueta i les convencions socials surten per les finestres del vaixell. Dues parelles improbables emprenen el camí cap a l’amor veritable, demostrant que de vegades el destí necessita una mica d’ajuda.

Aquest divertidíssim musical que travessa l’Atlàntic està dirigit per Kathleen Marshall, premiada directora i coreògrafa de Broadway. Una boja travessa pel mar amb l’alegre partitura de Cole Porter que, entre d’altres, inclou: I Get Kick Out of You; You’re the Top i l’espectacle Anything Goes.

Amb el seu embriagador romanticisme, les seves espectaculars escenes de ball i algunes de les cançons més memorables del teatre; aquesta nova versió de la clàssica comèdia musical Anything Goes transportarà els espectadors a l’Edat d’Or de l’alta societat; des de la comoditat de la butaca a Cinema Yelmo. Sens dubte, una sessió imprescindible per celebrar l’arribada de l’estiu i refrescar-se davant de la gran pantalla.

Anything Goes es projecta en 22 sales de Cinema Yelmo de 19 ciutats. Les més properes:  Barcelona (Comèdia, Icaria), Alacant (Porta d’Alacant),Tarragona (Parc Central), València (Mercat de Campanar).

Entrades ja a la venda per al musical Anything Goes a la web de Cine Yelmo.

Sobre +Que Cinema de Cinema Yelmo

+Que Cinema és la finestra de Cinema Yelmo dedicada especialment a concentrar els esdeveniments i plans culturals; així com tots els continguts alternatius a la cartellera convencional.

Agrupa continguts tan diversos com: òpera, teatre, ballet, art, musicals, concerts, documentals, animi, pel·lícules emblemàtiques i molts més continguts que han de ser vists en pantalla gegant.

Cine Yelmo, empresa líder del Sector de l’Exhibició a Espanya, és part de Cinépolis, 2a. cadena a nivell mundial amb presència a Mèxic, Estats Units, Guatemala, Hondures, El Salvador, Costa Rica, Panamà, Perú, Colòmbia; Xile, Brasil, Índia, Espanya, Argentina, Aràbia Saudita, Emirats Àrabs i Indonèsia. Yelmo compta amb els sistemes de projecció i so més avançats: les seves sales ofereixen una gran espectacularitat i la millor experiència d’oci i cinema possible.

Amb més de 500 pantalles, totes elles 100% digitals, i 50 complexos repartits entre 25 ciutats;  Yelmo continua innovant amb nous conceptes de confort i qualitat a les seves sales, com: la Projecció Digital, sales Junior, Yelmo Cines Premium o Yelmo Cines Luxury, així com a retransmissions en directe via satèl·lit.