Cine Yelmo projecta en exclusiva i en directe des de Nova York ‘Lucía de Lammermoor’

Escrit per Revista Teatralnet

05.17.2022

Cine Yelmo projecta en exclusiva i en directe des de Nova York Lucía de Lammermoor del prolífic compositor Gaetano Donizetti. Igual que la resta de la temporada MET Opera es veurà en pantalla gran gràcies a +Que Cine; la finestra de continguts alternatius de Cine Yelmo.

La nova posada en escena de la mà del director de cinema i teatre australià Simon Stone, amb direcció musical de: Riccardo Frizza, es podrà veure en directe a les 18:55h el dissabte 21 de maig a 14 ciutats i 22 sales. I també en diferit el 31 de maig a 6 ciutats i 7 sales. Tota la informació a la nova web de Cine Yelmo dedicada a la temporada MET Opera: https://opera.yelmocines.es

Aquesta òpera clàssica està inspirada en la novel·la The Bride of Lammermoor de Sir Walter Scott, publicada el 1819. L’acció transcorre a Escòcia a finals del segle XVI. Representa l’ideal romàntic i la unió impossible entre dos amants pel destí i la mesquinesa del home. Llúcia és l’amor frustrat, la rivalitat entre les famílies, el matrimoni forçat, el deliri i la demència.

La soprano Nadine Sierra interpreta la protagonista de l’obra, Lucía, i el tenor Javier Camarena el seu estimat: Edgardo. Els acompanyen el baríton Artur Ruciński al paper del germà de Lucía, Enrico; i el baix Matthew Rose com Raimondo.

Entrades ja a la venda per a Lucía de Lammermoor tant en directe com en diferit al web de Cine Yelmo. Avancem que el proper títol de la temporada MET serà Hamlet (4 de juny).

Cinemes i venda d’entrades

La nova temporada del MET Opera es transmet en directe a 22 sales de Cine Yelmo de 14 ciutats. A Catalunya:  Barcelona (Comèdia, Icaria), Tarragona (Parc Central). I al País Valencià:  Alacant (Porta d’Alacant, Vinalopó) i València (Mercat de Campanar)

A més, l’oferta es completa amb la projecció en diferit al circuit Premium de Cine Yelmo. Seran les mateixes òperes ja emeses en directe però projectades uns dies posteriors. Les sales de Cine Yelmo de Catalunya que emeten aquest format són: Barcelona (Castelldefels, Sant Cugat).

Les entrades de les projeccions de la nova temporada ja estan disponibles a través del web de Cine Yelmo.

Nova Temporada MET OPERA 2022/2023

+Que Cinema ja es prepara per a la Nova Temporada del MET Opera 2022/2023 de Nova York. A partir d’octubre, el Metropolitan Opera House de Nova York torna exclusivament a Cine Yelmo; amb una extraordinària nova temporada d’òperes en directe. D’octubre a juny, les sales de Cine Yelmo celebraran a la seva gran pantalla: algunes de les més grans obres mestres del gènere, entre les quals s’inclouen quatre noves produccions.