Circo Mágico porta -literalment!- l’Univers al teatre Apolo

10.30.2018

Author

Després de l’èxit aconseguit a Madrid amb més de 150.000 espectadors, Circo Mágico comença la seva gira 2018 i arriba al Teatre Apolo de Barcelona del 31 d’octubre al 18 de novembre

Circo Mágico és una proposta per a tota la família de Productores de Sonrisas, els creadors del Circo de Hielo i d’algunes de les propostes nadalenques més aclamades dels últims anys. En aquesta ocasió, ens sorprendran introduint la màgia al circ d’una manera única i diferent.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Circo Mágico recrea un món de fantasia on el teatre es converteix en un autèntic planetari, ple d’estrelles i constel·lacions, i la pista està habitada per éssers de llum, elfs, fades, faunes, unicorns i follets, que faran somiar els més petits.

Circo Màgico combina circ i màgia, apropant a l’espectador la història de la màgia d’una manera original, didàctica i mai vista, des de la visió particular de Productores de Sonrisas, que ens trasllada a l’Univers i als signes del zodíac.

Suso Silva (Premio Nacional de Circo 2003), director artístic deCirco Mágico, dirigeix a més de 30 artistes arribats de les millors escoles de circ de tot el món, sota una increïble escenografia, una impecable posada en escena i un sorprenent vestuari.

L’ARGUMENT
Al Gran Llibre de la Saviesa tot està escrit, l’impossible es farà possible i tot allò que sigueu capaços d’imaginar i somiar es farà realitat.

En un lloc remot habita un Arbre Màgic, tan antic com el mateix món i que és el guardià de tota la saviesa. És a més un narrador d’històries i llegendes, perquè les coneix totes. Explica que fa molt, molt de temps, el primer mag va arribar des de les estrelles a la Terra per quedar-se. En realitat es tractava d’un jove aprenent que va crear un món oníric que va poblar d’éssers fantàstics que des de llavors l’acompanyen omplint el món de màgia.

Va ser llavors quan la pols de fades es va desprendre de les estrelles i va viatjar des de les més remotes constel·lacions fins als mateixos planetes del nostre Sistema Solar, cobrint tota la seva superfície. En el nostre estimat planeta Terra l’efecte màgic que va produir va canviar per sempre la seva superfície i als individus que llavors l’habitaven.

Van aparèixer éssers fantàstics que es van barrejar amb els humans, com a éssers de llum, elfs, fades, faunes, unicorns, follets, etc., fins i tot van germinar arbres màgics que podien parlar; també grans mags que van deixar la seva màgia escrita en l’enigmàtic Gran Llibre de la Saviesa.

Un espectacle per a tots els públics perquè, aquells que creuen en la màgia, tinguin l’edat que tinguin, sempre la troben!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UN GRAN ESPECTACLE PER A TOTA LA FAMÍLIA
Els creadors del disseny de vestuari han fet servir una gran varietat de fonts d’inspiració basades en la temàtica de l’espectacle, elaborant vestits, màscares i tocats per la creació de personatges mitològics, com a éssers de llum, elfs, fades, faunes, unicorns, follets, etc.

Tot el vestuari (Núria Manzano) està fet a mida, utilitzant teixits naturals i intentant recrear la natura i, per aconseguir aquest efecte, s’ha fet servir la tècnica del pintat a mà. Més de 100 vestits i 50 tocats faran possible nombrosos canvis de vestuari durant l’espectacle.

Pel que fa a l’espai escènic (Fito Dellibarta), ha estat necessari un intens i exhaustiu treball per a la realització d’una escenografia única, en el qual el teatre es converteix en un autèntic planetari, ple d’estrelles i constel·lacions. Al seu interior, a la pista del Circ Màgic, es desenvolupa una màgica història explicada per un narrador d’excepció, L’arbre Màgic, un arbre druida de més de 5 metres d’altura interactiu i hiperrealista.

Un espai misteriós habitat per éssers màgics que, amb les seves acrobàcies, submergeixen l’espectador en la història de l’origen de la màgia de la mà d’un jove aprenent que es converteix en el Gran Mag.

ELS ARTISTES

GUILLE MARTÍNEZ -Mag – Espanya
DUO ALANSIA  Duo acrobàtic -Ucraïna
BELUI  Clowns – Espanya
RIBET MATHIEU – Mim i Màgia – França
TRIO ESSENCE – Trio acrobàtic – Ucraïna
TOGNI CHRISTOPHER – Equilibris – Itàlia
GLÒRIA RODRIGUES – Acrobàcia Aèria – Portugal
TRIO MACHUSKY – Barra russa – Ucraïna

SOBRE PRODUCTORES DE SONRISAS
La productora Productores de Sonrisas, creadors de l’espectacle Circo de Hielo presenten aquest any CircoMàgico, un espectacle on tot l’impossible serà possible. Una proposta inèdita i potser la més arriscada en anys, després de l’èxit aconseguit amb els seus anteriors espectacles.

Suso Silva (Premi Nacional de Circ 2003), director artístic de Circo Mágico, ha estat l’encarregat de dirigir a més de 30 artistes arribats de les millors escoles de circ de tot el món, sota una impecable posada en escena i dins d’una atmosfera creada per a l’ocasió.

Com en tots els espectacles de Productores de Sonrisas, la companyia està composta per un gresol de nacionalitats i disciplines, però incidint sempre en el conjunt final que és el que veritablement importa.

Més informació: www.elcircomagico.es
Facebook: @productoresdesonrisas
Instagram: @productoresdesonrisas
#CircoMagico

Author