Col·lectiu Escènic i Quim Bigas tanquen la temporada del SAT!

05.24.2019

Author

El Sant Andreu Teatre  tanca la temporada de dansa 2018-2019 amb HOTEL – Col·lectiu Escènic, una companyia formada per una reconeguda generació de ballarins i ballarines de l’Institut del Teatre. L’objectiu del col·lectiu és construir punts de trobada que permetin habitar l’imaginari i el món d’altres creadors. Per això convida a artistes de diferents disciplines escèniques a crear i a dirigir-lo.

En aquesta ocasió es posa a les mans del creador Quim Bigas i ens convida a entrar a l’Habitació 5,89A: Cap Ací. Fidel a la seva investigació sobre la relació entre la paraula i el moviment, Bigas treballa a partir del concepte “direcció” i el defineix com un espai entre l’acció i la no acció que produeix efectes sobre la trajectòria en què es troba el cos. L’obra convida a repensar la presència del cos com objecte volumètric i vector de força en un espai determinat.

Interpreten la peça Roberto Gómez, Anna Hierro, Èlia López Lorena Nogal.

S’ha programat per als dies Dv. 24 i Ds. 25 de maig a les 20.30h.  Després de la funció hi haurà col·loqui amb la companyia els dos dies.

Author