Comença el Cicle Joves Creadors del Teatre del Raval amb ‘Anònims’

04.08.2019

Author

Després del seu pas per la Sala BARTS on va exhaurir entrades cada dia, Anònims de la Cia La Paradoxa, arriba a Teatre del Raval amb una posada en escena més ambiciosa i una nova incorporació en el repartiment. Aquest espectacle dona el tret de sortida al CICLE JOVES CREADORS, que continuarà al maig amb La calle del infierno, d’Antonio Onetti.

SOBRE ANÒNIMS
La història ens l’han explicat mil cops. I no per això perd legitimitat. Avui al món occidental hi ha una generació que se sent estafada. Perquè li van prometre la lluna en un cove i ha vist frustrades totes les expectatives: ni màsters, ni idiomes, ni l’autoconfiança els han servit per conquerir-la.

Els mil·lennials són els protagonistes d’Anònims la tercera obra de l’actor i guionista Jordi Manau amb la seva companyia, La Paradoxa. Una comèdia protagonitzada per quatre personatges (encarnats per Gerard Clavell, Ariadna Gaya, Clàudia De Sandoval i Jordi Manau) perduts a la vida: “tots estan ressentits i creuen que el món els deu alguna cosa”, descriu l’autor, codirector juntament amb David Iglesias d’una peça en què els personatges es mouen a partir d’una pregunta clau: Si no tinguessis enlloc on anar, fins on arribaries?”

Anònims és una smartcomedy que parla de la generació mil·lennial a través de quatre joves (que ja no són tan joves) que van sortir del niu quan una crisi despietada va apoderar-se de la societat.

Tots ells amb les seves il·lusions, frustracions, secrets i contradiccions, es veuen implicats en un segrest amb un únic objectiu: sobreviure als seus somnis a qualsevol preu.

El personatge que posa en marxa la història és força peculiar. És un idealista que vol canviar el món i pensa que ho podrà fer dedicant-se a la política. Té clar que per fer-ho li cal una bona formació, però no disposa dels diners necessaris per accedir al màster especialitzat de la universitat de Standford. Per això “no se li acut una altra idea que segrestar Joaquín Sabina”: els diners del rescat li haurien de servir per complir el seu somni. L’ajuden en la seva aventura una aspirant a famosa, un exfutbolista divorciat reinventat en comercial, i una noia pija a punt de casar-se que descobreix tot un món fora dels cercles elitistes on s’ha mogut sempre. 

Una comèdia àcida en què tothom es pot veure reflectit, perquè totes les generacions se senten especials.

ANÒNIMS. Teatre del Raval
Del 12 al 28 d’abril
Horaris: divendres i dissabtes a les 20h i diumenges a les 18h
Preu taquilla: 15€
Durada:80 minuts / Idioma: Català / +16 anys
Compra d’entrades a: https://www.ticketea.com/entradas-teatro-anonims-teatre-raval/

Author