Comença el Festival Perles, el festival d’estiu de l’Aquitània Teatre

05.29.2019

Author

L’Aquitània Teatre de Barcelona, torna a oferir el Festival PERLES’19, que va néixer ara fa un any i que dona la possibilitat al públic d’assistir a alguns espectacles programats anteriorment i que no han tingut l’oportunitat de veure abans. O que us van agradar tant que hi voleu tornar! Una mena de segona oportunitat per trobar-se amb meravelles que s’han perdut.

A més, aquest PERLES’19  incorpora l’estrena absoluta de la comèdia de Jaume Nadal L’ONU: sexe i orgasmes i l’estrena a Barcelona de Cómico, l’últim i més personal espectacle del gran Rafael Àlvarez ‘El Brujo’.

The Chanclettes i Marisol Galdon, són altres dels plats forts d’aquesta edició del Festival. Els primers tornen a la ciutat comtal amb #DPUTUCOOL, considerat el seu xou més esbojarrat i compromès, que promet convertir la platea de l’Aquitània en una gran festa sense embuts ni inhibicions de cap mena. I l’actriu catalana Marisol Galdon arriba amb el seu darrer espectacle unipersonal #RICPERNOFOLLAR.

The Chanclettes

Al cartell també hi trobem el retorn a l’Aquitània de la parella formada per Jordi Rios i Mònica Pérez i el seu espectacle Hitchcock, la comedia, el resultant d’aquell primer McGuffin i que arriba de Madrid amb gran èxit de crítica i públic.

La proposta del PERLES’19 la completen Volver a creer , del mentalista Toni Bright, Old time bakery,  una delícia d’espectacle del Mag Edgard, la proposta de cabaret Devorah i el musical social Homeless de José Luís Sànchez amb 8 actors/ballarins/acròbates en escena i amb música i cantants en directe.

A més, tots els dimecres, la música en serà la total protagonista de De Frank a Frank, on l’incombustible Frank Dubé recordarà Frank Sinatra, al costat d’una formació musical en directe.

Cadascun dels espectacles programats han estat considerats una PERLA i tenen arguments més que suficients com per a ser programats en un festival d’aquestes característiques.

“I així arribarem a finals del mes de juliol, per a posar punt i final a la temporada teatral, abans no entrem en la forta calor del mes d’agost!”, diuen.

Author