Comença el Taller per a Espectadors Actius del Mercat de les Flors

10.04.2018

Author

Aquesta temporada 2018/19, el Mercat de les Flors s’expandirà tant pel que fa a quantitat de propostes -molt ben classificades per seccions que desperten la curiositat-, com per produccions, com per mostrar-se físicament fora del Recinte.

A les dues rodes de premsa recents en què Àngels Margarit, ens ha presentat els espectacles que engeguen la temporada, la directora ens ha volgut fer memòria de l’imminent inici dels Tallers per a espectadors actius 1918/19, una proposta novedosa farcida d’activitats i trobades per aprofundir entorn dels creadors contemporanis i acompanyar-los en la creació. S’ha estructurat en tres Mòduls trimestrals (hivern, primavera i tardor) i l’espectador pot assistir al o als que més l’interessin. Cada Mòdul acceptarà 20 persones.

És una iniciativa més de la Programació Expandida d’aquesta temporada de Dansa Desbordada, que vol arribar a tot arreu i a tothom.

MÒDUL 1
És el més imminent, ja és a punt de començar:
Del 5 d’octubre al 19 de gener

Conferència inaugural Desbordant la dansa a càrrec de VICTORIA PÉREZ ROYO, investigadora, editora, i professora d’estètica i teoria de les Arts de la Universitat de Saragossa. Divendres 5 d’octubre a les 18h. Sala PB.

Conferència Memòria d’una obra i jocs coreogràfics : Merce Cunningham/Boris Charmatz
a càrrec d’ISABELLE LAUNAY (professora al departament de dansa de la Universitat de París 8, en Història i Estètica de la dansa contemporània), i projecció de pel·lícules, en ocasió del Centenari Merce Cunningham. Dimecres 24 d’octubre a les 18:30h. Auditori de l’Institut del Teatre.

Assaig obert durant la residència de creació de ROSER LÓPEZ ESPINOSA. Dimecres 28 de novembre, de 17:30h a 19:30h. Graner. Activitat exclusiva per als inscrits al taller

Pel·lícula Before we go, de JORGE LEÓN, 2014, 82’. Un film amb Meg Stuart, Benoît Lachambre et Simone Aughterlony. Dijous 8 de novembre a les 18h. Sala OM. Experiència pràctica d’un procés de creació, Protocol#, a càrrec del col·lectiu EMPÍRIC, amb artistes convidats. Dissabte 19 de gener de 10h a 19h. Sala PB.

L’entrada a cada Mòdul costa 10€; 2 Mòduls, 17 € i 3 Mòduls 22 €. La inscripció a les activitats per separat val 3€.

Trobaràs tota la informació, programes, abonaments i els Tallers especials de Nadal i Setmana Santa a aquest enllaç

Author