Comença un cicle de teatre Vervatim a l’Escenari Joan Brossa amb ‘Mili KK’

05.02.2019

Author

Després d’estrenar a la Sala gironina La Planeta (Mithistòrima Produccions) arriba a l’Escenari Joan Brossa un petit cicle de Teatre Verbatim (reproducció o citació paraula a paraula), teatre que es basa en un treball previ de documentació i en la construcció de les dramatúrgies a partir d’entrevistes amb implicats en uns fets reals.

Del 8 al 19 de maig es podrà veure a la Sala Palau i Fabre la primera peça del cicle Mili KK, un apassionant i emotiu recorregut pel moviment d’objecció de consciència insubmissió a l’estat espanyol, que fora un dels moviments de desobediència civil més importants en l’Europa del segle XX. L’obra està dirigida per Marc Angelet, amb una dramatúrgia de Jumon Erra i Marc Angelet. L’interpreten els actors Francesc Cuéllar, Rafa Delacroix  i Alberto Lozano.

A partir de testimonis d’insubmisos empresonats, declaracions en tribunals militars, actes d’assemblees, accions reivindicatives… reviurem l’èxit sense precedents d’un moviment no violent que va néixer en plena dictadura franquista i que en trenta anys va acabar aglutinant més d’un milió d’objectors, trenta mil insubmisos i més de mil anys de presó complerts entre tots ells.

L’espectacle compta amb l’afegit que cada dia es podrà gaudir d’un col·loqui postfunció amb la companyia i professionals o testimonis afins al tema.

FITXA ARTÍSTICA
Dramatúrgia Jumon Erra i Marc Angelet
Direcció Marc Angelet
Intèrprets Francesc Cuéllar, Rafa Delacroix i Alberto Lozano
Disseny tècnic Lluís Robirola
Producció Mithistòrima Produccions S.L. / Sala La Planeta
Coproducció Temporada Alta 2018

Amb el suport de l’ICEC, Ajuntament de Girona i Diputació de Girona. Amb la col·laboració de: La fàbrica de creació La Seca / Espai Brossa

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Del 8 al 19 de maig de 2019
ESTRENA OFICIAL dimecres 8 de maig a les 20.30h
Horaris De dimecres a dissabte 20  h i diumenge 18 h
Preus 12€-17€
Durada 70 min
ESPECTACLE EN CATALÀ I CASTELLÀ
Totes les funcions compta amb un col·loqui postfunció amb la companyia i alguns professionals o testimonis afins convidats:

Dijous 9 de maigJordi Armadans, Director de la Fundació per la Pau (Fundpau) i membre d’ICAN.

Dissabte 11 de maigPau Pérez, Diplomat en Treball Social, estudis de Dret, Sociologia i Antropologia.

Dimecres 15 de maigLluc Pelàez, Insubmís, membre de l’Assemblea Antimilitarista de Catalunya.

Dijous 16 de maigPepe Beunza, primer objector de consciència a l’estat espanyol i activista antimilitarista.

Divendres 17 de maigCarlos Ángel Ordás García, Llicenciat en Antropologia Social i Cultural, Màster en Història Contemporània i Doctorat en Història Comparada, Política i Social.

Dissabte 18 de maigAlbert Garcia, Insubmís, membre de l’Assemblea Antimilitarista de Catalunya.

Diumenge 19 de maig: Martí Olivella, Membre de la Universitat Internacional de la Pau de Sant Cugat i de l’associació Josep Vidal Llecha (Memorial per la Pau).

Author