Comencen les representacions de les obres finalistes del Premi BBVA de Teatre

04.08.2019

Author

El proper dimecres 10 d’abril, el Teatre Ateneu de Tàrrega acollirà la representació de l’espectacle A.K.A. (Also Known As), de Flyhard Produccions (21:00h), la primera de les quatre obres finalistes de la 19a edició del Premi BBVA de Teatre 2019. Amb aquest muntatge, el Teatre Ateneu de Tàrrega se suma als equipaments de Martorell, Valls i Calldetenes que acullen durant el mes d’abril i maig les obres finalistes del Premi BBVA de Teatre, convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) amb el suport de BBVA CX.

Escollida entre 60 propostes teatrals provinents de companyies d’arreu del país, A.K.A (Also Known As) parla d’un període de l’adolescència d’en Carlos, del que nosaltres formem part. D’un moment en què, per circumstàncies alienes a ell, trontollen els seus ciments, les seves arrels, la seva identitat. I és que en Carlos és adoptat… i els ulls dels altres li fan plantejar quina és la seva “vertadera” identitat: pot ser que no sigui del tot qui ha decidit ser. Per què, en el fons, som qui sentim que som, o qui la gent creu que som?, planteja l’obra.

A.K.A. és la primera de les quatre obres finalistes del Premi BBVA de Teatre 2019 que pujaran a l’escenari els mesos d’abril i maig. El dia 26 serà el torn d’Apocalypse uploaded: La transhumanització de les abelles, de LAminimAL Teatre, que es representarà al Teatre Foment de Martorell. El 28 d’abril, el Teatre Principal de Valls acollirà Othello, de Les Antonietes Teatre. Finalment, el divendres 3 de maig, Laika, de Xirriquiteula Teatre, pujarà a l’escenari de l’Auditori Teatre de Calldetenes.

Author