Comunicat de la Sala Atrium: “Suspenem les funcions de ‘La volta al món en 80 ties’, fins el 26 de març”

03.12.2020

Author

I continua el degoteig de Comunicats en relació al Coronavirus. La Sala Atrium també ajorna les representacions.


COMUNICAT DE LA SALA ATRIUM
En base a les mesures aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, que afecten al tancament i suspensió de l’activitat dels Teatres i Sales per causes de força major, derivades del Covid-19 (Coronavirus), ADETCA comunica als clients dels teatres associats a aquesta entitat, les següents mesures exclusivament aplicables en les dates compreses entre el 12 de març i el 26 de març de 2020, ambdós inclosos:

El tancament de Sala Atrium durant aquest període i, per tant, la cancel·lació de tots els espectacles organitzats en aquest espai durant aquestes dates.

La suspensió de la venda d’entrades per tots els nostres canals (on-line, telefònic i taquilles) dels espectacles programats del 12 al 26 de març (ambdós inclosos). Les funcions i activitats previstes a partir del 26 de març continuen a la venta a data d’avui.

La devolució esglaonada del preu de les localitats afectades per aquestes cancel·lacions.

En el cas de les entrades adquirides per internet, el reintegrament de l’import es realitzarà de forma automàtica al dia següent de la data programada per a l’espectacle.

Aquelles localitats comprades per via telefònica o a taquilla, es tornaran a partir del dia 26 de març i fins el 30 juny de 2020 a la taquilla de la sala.

L’adopció d’aquestes mesures està subjecta a l’evolució d’aquesta situació de força major i és susceptible de ser modificada segons les directrius de les autoritats sanitàries.

Desitgem recuperar aviat la nostra activitat i comptar un altre cop amb la teva presència en aquest Teatre!

 

Author