Comunicat de Temporada Alta en relació a l’espectacle ‘Generosity of Dorcas’, de Jan Fabre

11.14.2018

Author

El Festival Temporada Alta ens ha enviat aquest comunicat:
La setmana que ve hi ha programat a Temporada Alta el darrer espectacle de Jan Fabre The generosity of Dorcas. Des del Festival volem informar que vam tancar contracte amb  Troubleyn el passat 20 de juny, quan encara no s’havia fet pública la carta oberta a la revista belga Rekto:Verso on 20 treballadores/s denunciaven abús de poder, comportaments masclistes i assetjament laboral per part de Jan Fabre a membres de la seva companyia. Unes denúncies públiques fetes en el context del moviment #metoo, aquesta vegada, a Bèlgica. 
 
Temporada Alta ha decidit mantenir l’estrena a l’Estat espanyol d’aquest espectacle a l’espera de la resposta de l’auditoria de treball de la Fiscalia d’Anvers que arrel de la carta oberta va decidir obrir una investigació d’ofici (sense que hi hagi presentada cap denúncia) per aclarir els fets i determinar l’existència de possibles violacions de la llei laboral.

Donada la situació, des del Festival,  trobem important  facilitar-vos tota la informació que tenim relacionada amb les denúncies públiques presentades:

Finalment informar-vos que des del Festival entenem que part del públic que ja té les entrades no vulgui  assistir a l’espectacle i per tant s’ofereix per tornar els diners de qui ho sol·liciti. Els interessats només han d’escriure un correu a taquilla@bito.pro i se’ls contestarà amb la major rapidesa possible.
Girona, dimecres 14 de novembre del 201

Author