Comunicat extraordinari de l’Escenari Joan Brossa

03.12.2020

Author

Continuen els comunicats que afecten les representacions teatrals. Acabem de rebre aquest, de l’Escenari Joan Brossa.

COMUNICAT
Arran de la situació d’excepcionalitat provocada pel Covid-19, i tenint en compte les instruccions de la Generalitat en relació a esdeveniments culturals, us comuniquem les mesures que ha pres la sala:

– L’espectacle Ocaña, reina de Las Ramblas es manté en funcions fins diumenge 15 de març. Les funcions a partir d’avui 12 de març i fins diumenge tindran un aforament màxim de 39 persones, corresponent a un terç de la capacitat de la sala.
Dilluns 16 hi haurà actualització de la informació, a l’espera de decidir si es mantenen o no la resta de sessions de l’espectacle.

– L’espectacle Amor mor finalitzarà funcions com tenia previst, diumenge 15 de març, també respectant l’aforament d’un terç de la sala. Queda anul·lada la funció doble del diumenge 15, i per tant es farà la última funció regular a les 18 h.

– L’espectacle Carrousel, que estava previst ser representat del 18 de març al 5 d’abril, queda posposat per poder-se estrenar degudament la propera temporada.

Des del teatre manifestem el nostre suport a totes les companyes del sector, així com agraïm les mostres de recolzament rebudes.

ESCENARI JOAN BROSSA

Author