Cornellà vibrarà aquest dissabte, 26 de gener, amb Vivancos i el seu ‘Nacidos para bailar’

01.22.2019

Author

‘Revolucionària, innovadora, incomparable, impactant, extraordinària’... aquests són alguns dels adjectius que Vivancos han rebut de part de la crítica a nivell internacional per descriure la seva obra Nacidos para bailar que molts qualifiquen ‘d’indescriptible’. Vivancos la porta aquest dissabte, 26 de gener a L’Auditori de Cornellà a les 21h, per fer vibrar als assistents amb l’escenificació d’aquest espectacle en el qual la dansa, l’humor, les arts marcials, el virtuosisme musical i l’equilibri convergeixen per crear una bella utopia escènica-musical.

La cita forma part de la nova programació que L’Auditori de Cornellà ha dissenyat per commemorar el seu 25è aniversari. L’entrada anticipada es pot adquirir a través de www.auditoricornella.com o per telèfon a través del 93 474 02 02 per 22€ i per 29€ si es compra en taquilla el dia de l’espectacle.

Nacidos para bailar combina el flamenc, el metall i una orquestra simfònica amb interpretacions musicals en directe, un vestuari de disseny i una elaborada producció tècnica. Elements que porten a la dansa més enllà, convertint-la en equilibrisme amb una arriscada exhibició d’espectacular atletisme i gran virtuosisme tècnic. Vivancos aposta pel “tot per l’espectacle i pel més difícil encara”, conceptes que dóna com a resultat un estil artístic salvatge i divertit. Una fantasia virtual a través de la qual Vivancos determinen els llaços de sang que els vinculen.

Us recordem que, entre els propers espectacles programats, l’Auditori presenta:

Maremar
17 febrer a les 19h. Sala Gran
Dagoll Dagom visita L’Auditori amb la història de Pèricles que no deixarà impassible a ningú.
Entrada anticipada: 18€ Entrada en taquilla: 25€.

Alguns neixen estrellats
3 de març a les 19h. Sala Gran
Joan Pera protagonitza aquest acte central per commemorar el 25è aniversari de L’Auditori.
Entrades gratuïtes reservant-les de forma anticipada i per telèfon en el 93 474 02 02

La cabra o qui és la Sylvia?
 14 i 15 de febrer a les 21h. Sala 2
Nou espectacle de la Cia. CorEnllà-Teatre.
Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.

 Give me 4
1 de març a les 21h, Sala 2
Monòleg a càrrec del còmic Sergio Marín.
Entrada anticipada: 10€ Entrada en taquilla: 12€.

La Petita Flauta Màgica Espectacle familiar.
 24 de febrer a les 18h
Inclosa en la programació d’El Petit Liceu.
Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.

Author