Degut a l’èxit obtingut, el musical ‘Flashdance’ tornarà al setembre al teatre Tivoli

07.30.2019

Author

Després del gran èxit obtingut en la temporada d’estrena, Flashdance, El Musical tornarà al Teatre Tívoli de Barcelona el proper 13 de setembre, on es representarà durant 3 úniques setmanes, fins al 29 de setembre.
 
En aquesta primera temporada de funcions a Barcelona -de l’1 de març al 21 d’abril-, més de 50.000 espectadors han vist ja el musical basat en la mítica pel·lícula de Paramount Pictures, un dels films més taquillers de la dècada dels ’80 , guardonat amb els premis Oscar, BAFTA, Globus d’Or i Grammy, entre d’altres.

Flashdance, és la primera producció de Selladoor Spain, la filial d’Selladoor Worldwide, productora de teatre líder internacional i situada al Regne Unit que recentment ha obert una oficina a Madrid amb l’objectiu de convertir-se en el principal centre d’activitat de la companyia a Europa continental i expandir-també a Amèrica del Sud produint espectacles en espanyol. Amb oficines ja operant a Gran Bretanya, Àsia i Estats Units, Selladoor Worldwide és responsable de musicals d’èxit com Jersey Boys, Footloose The Musical, The Producers, Avenue Q, Little Shop of Horrors, Monty Python ‘s Spamalot, Fame, Madagascar o The Wizard of Oz. Selladoor ha participat també en el finançament del famós musical Moulin Rouge The Musical i aquest 2019 estrenarà Dolly Parton ‘s 9 to 5 The Musical al West End, així com els premiats musicals Amelie i Little Miss Sunshine.
 
L’actriu, cantant i ballarina Chanel Terrero (Águila Roja, El Continental, Wake Up, Gym Tony, Cupido, Los nuestros, El Secreto de Puente Viejo) interpreta el paper protagonista d’Alex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina exòtica de nit, que somia amb anar a la prestigiosa Shipley Dance Academy i convertir-se en una ballarina professional.

Adaptat i dirigit per JC Storm i coreografiat per Vicky Gómez, Flashdance, compta amb un elenc format per 28 artistes, entre actors, cantants, ballarins i músics, que actuen en directe amb solos espectaculars de violí, saxo i guitarra, posant el fermall d’ or a l’espectacle. El director musical, Guillermo González, recupera aquells “hits” que triomfaven a les pistes de la dècada dels ’80, com What a Feeling, Maniac, Glòria o I Love Rock & Roll, afegint sons actuals, més metàl·lics i amb més corda, que porten el públic a viure un autèntic concert en directe.

Flashdance s’estrenarà al Teatre Nuevo Apolo de Madrid al gener de 2020 després, de fer una gira per diverses ciutats de l’Estat.

Author