Dissabte, el TNC inaugura temporada amb una festa i l’estrena de ‘Running for Democracy’

Escrit per Revista Teatralnet

09.16.2021

Aquest dissabte dia 18, a les 17 h, la Sala Petit dl TNC obre portes amb l’estrena de Running for DemocracyTres autors i quatre autores participen en la creació d’aquesta obra col·lectiva sobre la democràcia. El resultates representarà als diferents teatres que formen part del projecte europeu Between Lands. La dirigeix Michael De Cock i l’interpreten: Alejandro Bordanove, Jordi Collet, Montse Esteve, Adriana Fuertes, Júlia Genís i Kathy Sey

Un projecte a nivell internacional liderat pel TNC que reuneix teatres de Catalunya, l’Estat espanyol (Teatro Calderón de Valladolid), França (CDN d’Orléans – La Val), Bèlgica (KVS de Brusel·les); Portugal (TN Sao Joao de Porto), Itàlia (Emilia Romagna Teatro Fondazioni). Aquest projecte facilitarà l’escriptura d’una obra col·lectiva que es representarà en els teatres que en formen part.

Els Jardins del TNC, oberts a tothom!

Carme Portaceli és ja al capdavant de la Direcció artística del Teatre Nacional de Catalunya. Per celebrar-ho amb el públic,  el mateix 18 de setembre es donarà el tret de sortida de la nova temporada 2021/2022 amb activitats als jardins del TNC obertes a tothom. Amb la voluntat d’establir sinergies amb altres entitats de la ciutat, el TNC vol obrir les seves portes a la cultura en general per convertir-se en un punt de trobada i de diàleg. És per aquest motiu que, coincidint amb la primera estrena de la temporada  i en el marc de la fira gastronòmica ‘VadevermutM  el TNC organitza activitats diverses per a tots els públics i per a totes les edats.

Mostra de publicacions teatrals a càrrec de la Llibreria Medios*
Jardins de Tallers
de 11 a 22 hores

Fira Vadevermut*
Jardins de Tallers
d’ 11 a 22 hores

Trobada de dramaturgs i editors
Vestíbul de la Sala Gran
15.30 hores

Tombs creatius*
Jardins de Tallers
de 12 a 14.15 hores i de 15.30 a 19.15 hores

Concerts*
Tallers (entrada c/Castillejos)
Sey Sisters 20 hores
Pupil·les 21 hores

*Entrada gratuïta mostrant l’entrada de Running for Democracy sempre que hi hagi aforament disponible