Diumenge que ve, engega El Petit Poliorama

11.05.2018

Author

Aquest diumenge 11 de novembre, l’escenari del Teatre Poliorama, acollirà el primer dels espectacles del festival Petit Poliorama: Tinc un paper, amb Mart Parrot i Eva Armisén. Se’n farà una única funció al punt del migdia. 

Marc parrot i Eva Armisén

Tinc un paper! amb  Marc Parrot i Eva Armisén

Després de l’èxit de l’espectacle del llibre-disc Tots a taula, en Marc Parrot i l’Eva Armisén tornen amb una nova publicació per fer disfrutar a tota la família.

Tinc un paper, editat per Flamboyant, ens acosta al treball en equip. Tots aquests treballs que no es veuen, que no són obvis però que són vitals perquè alguna cosa funcioni; agafant com a punt de partida la producció d’una obra de teatre. Les cançons parlen de la figura de la directora, de l’actor, de la tècnica de llums, del productor… sense oblidar-se, per descomptat, de l’autora de l’obra.

El Marc cantarà les cançons del llibre i l’Eva l’acompanyà amb il·lustracions en directe. Un show on la música i la pintura van de lamà i ens despertaran tots els sentits.

————————————————-

Us recordem la resta d’espectacles del Festival Petit Poliorama:

El Pot Petit en concert… al teatre!

EL POT PETIT
Dies 18 i 25 de novembre.
Concert espectacle.
Teatre Poliorama. 12 h

El Pot Petit és el món màgic d’on surten en Pau, la Jana i els seus amics. En aquesta ocasió ens proposen viure un viatge musical, un concert-espectacle participatiu, per gaudir amb família i cantar sense parar. Amb música en directe i titelles!

Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?

HI HA RES MÉS AVORRIT QUE SER UNA PRINCESA ROSA?,
Dies 2 i 9 de desembre
Teatre Poliorama. 12 h

Paco Mir (El Tricicle) dirigeix aquest espectacle familiar, una proposta que vol trencar amb alguns tòpics dels contes de princeses i reflexionar sobre la igualtat d’oportunitats entre nens i nenes.
Espectacle recomanat a partir de 3 anys

Beatles for Kids

BEATLES FOR KIDS
Dies 16 i 23 de desembre.
Teatre Poliorama. 12 h

Un espectacle on grans i petits podran compartir els clàssics del quartet de Liverpool.

 

 

Author