Doble estrena al Tantarantana dins l’itinerari ‘Tria plats amb D.O’

11.05.2018

Author

El Teatre Tantarantana estrena dos espectacles que conflueixen dins l’itinerari Tria plats amb D.O, l’opció que aglutina espectacles amb diferents origens que ens aporten una mirada sobre la creació fora de Catalunya. Són Family(es), de la companyia valenciana Teatro Inestable i El nombre, dirigit per Daniel Veronese.

Family(es)és un espectacle que es qüestiona sobre la fragilitat de la família i la casa com a estructura consistent subjecta als vaivens del dia a dia.

La família és bona, la teva mare t’estima, el teu pare t’estima, ton germà t’estima, tingues fills, molts fills, molts deutes, compra’t un pis, compra’t un cotxe, deixa de ser qui ets per convertir-te en família, en pare, en mare, la família és bona, hipoteca a la teva mare, compra al teu pare, tingues fills, els teus fills t’estimen, el banquer t’estima, la família és bona, molt bona, molt bona, compra’t un fill, dos fills, tres i quatre fills, una tortuga, un peix taronja, un vàter, compra l’Alonso “el periquito”, a Aristòtil el gos, la família és bona, el teu pare viola el banquer, la teva mare masturba al banquer, el teu fill es menja al banquer, el banquer és bo, la família és bona, la teva mare t’estima, el teu pare t’estima, ton germà t’estima.

Del 9 a l’11 de novembre, a La Cuina, de l’Àtic 22.


Pel que fa a El Nombre, parla d’una família que es reuneix per celebrar l’arribada d’un bebè. Quan el futur pare respon a la pregunta del nom escollit, la seva resposta els deixa a tots amb la boca oberta.

Una comèdia viva, real, delirant i emotiva on prendre partit per alguna cosa o per algú és l’excusa perfecta per desfogar la més profunda insatisfacció humana, deixant al descobert els vertaders problemes dels protagonistes.

L’espectacle ja s’ha vist a Catalunya, en català i amb versió de Jordi Galceran i direcció de Joel Joan. Ara Daniel Veronese signa les dues coses.

Del 14 al 25 de novembre a la Sala Baixos 22

 

Author