Dues estrenes imminents al Tantarantana: ‘Res de tu’ d’Ivan F. Mula i ‘Jenin feat Raval’ de Xantal Gabarró

05.25.2023

Author

Tan bon punt comenci el juny, aneu mirant l’agenda perquè el Tantarantana ofereix dues propostes noves i singulars. ‘Res de tu’ d‘Ivan F. Mula i ‘Jenin feat Raval’ de Xantal Gabarró. Us les presentem:

RES DE TU

ESCRIT PER IVÁN F. MULA I DIRIGIT PER MONTSE RODRÍGUEZ CLUSSELLA
Del 7 al 25 de juny
 s’estrena Res de tu a la Sala Àtic 22. Un text d’Iván F. Mula que compta amb la direcció de Montse Rodríguez Clussella (A.K.A. (Also Known As)); i la interpretació de Roger Vilà (La cabra, La mort i la primavera, Els vespres de la Beata Verge); i Mireia Sala (El dia que va morir l’últim panda).

Res de tu és un muntatge sobre la recerca de l’amor i la pròpia identitat. Una història que parla d’homofòbia i qüestiona l’amor romàntic a través del descobriment de la sexualitat del protagonista; i com l’Òscar, el seu primer amor, el marcarà per sempre.
_______________________________________-

JENIN FEAT RAVAL

Un espectacle que explica una part de la realitat política i social del Camp de Refugiades de Jenin (Palestina); i del barri del Raval de Barcelona (Catalunya).

Del 7 a l’11 de juny s’estrena a la sala Baixos 22 l’espectacle JENIN feat RAVAL; que barreja audiovisuals i teatre en viu per explicar part de la realitat política i social del: Camp de Refugiades de Jenin (Palestina) i del barri del Raval de Barcelona (Catalunya);  a través de les històries de cinc dones a banda i banda del Mediterrani on els llocs, les persones; la lluita, la comunitat, els espais i la pertinença són el centre del conflicte. La Material Teatre lidera el projecte a Barcelona amb Xantal Gabarró com a directora; i el Freedom Theatre és el partner a Palestina amb Ahmad Tobasi al capdavant.

Dins del Programa Internacional del Tantarantana # Fàbrica de Creació

Author