El carismàtic Ocaña animarà la Sala Trono de Tarragona per Santa Tecla

Escrit per Revista Teatralnet

09.20.2021

Del 22 al 25 de setembre, l’espectacle ‘Ocaña, Reina de las Ramblas’, s’instal·larà a la Sala Trono, de Tarragona, per contribuir, amb la seva alegria, a  celebrar  la Festa Major de Santa Tecla.

Ocaña va ser un artista autènticament inclassificable. Va irrompre com a performer dècades abans que ningú de nosaltres sabés què volia dir fer una performance. A través de les seves intervencions artístiques, el pintor naïf va esdevenir un activista pioner dels drets LGTBI molt abans que entenguéssim el significat d’aquestes sigles.

Ocaña, el precursor de tota una manera de viure i d’entendre el món, torna a Barcelona per explicar de nou la seva història. De la mà de l’actor i cantant Joan Vázquez (el premiat protagonista de Paquito forever), i de la guitarra del director musical Marc Sambola, retem homenatge a Ocaña en un recital teatralitzat a ritme de copla. La direcció escènica i dramatúrgia les signa Marc Rosich.

Premis

Premis de la Crítica 2019: Premi a Millor Musical i Premi a Millor Actor Musical (Joan Vázquez)
Premis Teatre Barcelona 2019: Premi Millor Espectacle Musical i Premi Millor Actor Musical (Joan Vázquez)
Una producció d’OBNC (Òpera de Butxaca i Nova Creació.)

ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA

Ara us reproduïm un Comunicat de la Sala Trono, que fa referència als afinaments i descomptes.

Per poder gaudir del descompte haureu d’abonar primer la renovació. Aquest any, com a novetat, podeu fer-ho vosaltres des de la nostra web.

En finalitzar la compra, tindreu un codi de subscripció associat al nombre de persones que hagueu escollit que us permetrà comprar les entrades dels espectacles de la temporada 2021/22 amb el descompte corresponent.

En les vostres pròximes compres, l’únic que haureu de fer és seleccionar el descompte “(1/2/3/4) AMIC TRONO” i validar-lo. Si us connecteu amb el mateix usuari amb el què feu el pagament de la quota, el programa ho detecta automàticament i aplica el teu codi de descompte. Si no, haureu d’introduir-lo manualment.

El descompte només s’aplicarà si seleccioneu el que correspon amb la modalitat que heu abonat.

RENOVA ARA LA NOSTRA AMISTAT