“Ens fa molta il·lusió presentar-vos el Col·lectiu VVAA, que seran els residents a la Nau Ivanow durant dos anys. Es tracta d’una residència basada en el temps de creació i no els de la producció, amb un acompanyament en tot moment i amb tot d’oportunitats per crèixer.

El jurat, format per Anna Giribet (directora de FiraTàrrega), Joan Negrié (director del FITT i gestor de la Sala Trono), Marc Chornet (director artístic de l’Espai Brossa i director de Projecte Ingenu, companyia resident a la Nau Ivanow durant els darrers anys) i Helena Gràcia (directora i dramaturga), han valorat el projecte pel seu enorme potencial, per tenir una ideologia molt clara com a companyia que sap on vol anar, per la seva connexió amb altres espais, tant nacionals com internacionals, i per tot el que els pot aportar una residència dins la Nau Ivanow.

Gràcies a tots els participants”

 

La proposta ha estat seleccionada d’entre més de 40 projectes, en una decisió molt difícil per part del jurat. Els criteris per escollir aquesta companyia s’han basat en una aposta pels processos de creació i tenint en compte les complicitats, sinergies o col·laboracions que poguessin tenir com a col·lectiu amb la comunitat creativa més pròxima.

Algunes de les obres que ha presentat el Col·lectiu VVAA han estat: Like si lloras; Wohnwagen; Pool (no water), creat amb Íntims Produccions i assajat una part a la Nau Ivanow; Retrovisor, i la més recent,This is real love.