El CoNCA organitza una xerrada amb Tricicle, Premi Nacional de Cultura 2020

Escrit per Revista Teatralnet

05.07.2021

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, ha impulsat l’Any del premiat 2020. És un programa d’activitats agrupades sota el títol d’Il·lacions amb el qual difondrà l’obra dels Premis Nacionals de Cultura. També interactuarà amb entitats culturals, festivals i equipaments del país en els pròxims mesos. Arriba amb la voluntat de promoure la transmissió de coneixement i el poder transformador de la cultura i el compromís territorial,

Engega el dimarts 11 de maig a les 11.30 h. a la Sala Cotxeres del Palau Robert, estarà protagonitzada per la companyia Tricicle. La companyia ha estat premiada per la seva capacitat magistral d’arribar amb la mímica a tots els públics. Serà una xerrada que portarà per títol El llenguatge del gest i de l’humor traspassa generacions. Hi participaran Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir, acompanyats de l’actriu Laura Aubert, el clown Guillem Albà i l’escriptor Eduardo Mendoza. El periodista i gran seguidor de Tricicle Toni Clapés moderarà la xerrada.

L’activitat està organitzada pel CoNCA amb el suport de la Direcció general de Difusió del Departament de Vicepresidència i d’Economia i Hisenda. Arriba en el marc de l’exposició Tricicle Clic, gest, humor, llenguatge del Palau Robert, homenatge als 40 anys de carrera de la companyia.

L’esdeveniment es podrà seguir en directe a través del canal YouTube del CoNCA.


Tricicle
Premi Nacional de Cultura 2020

Ho són per la seva aposta per un teatre que els permetés arribar, amb el gest i l’humor, a tots els públics. La seva és una proposta original basada en la poètica de la vida quotidiana i la relació interpersonal. Els ha dut des de Barcelona a teatres de tot el món i a ser mereixedors de grans èxits amb el llenguatge de la mímica.

Des de la representació de petits esquetxos en carrers i espais alternatius mentre estudiaven a l’IT,  la companyia  acaba d’anunciar la seva retirada dels escenaris. Ho fan després de quaranta anys de trajectòria professional durant els quals han rebut els principals premis de les arts escèniques del país.

 

Dimarts, 11 de maig de 2021, a les 11.30 h. Palau Robert (Sala Cotxeres)
Segueix la xerrada · YouTube CoNCA