El el mag-còmic Gerard Borrell porta el seu espectacle de gira per Catalunya

08.13.2021

Author

El mag-còmic Gerard Borrell està de gira per diversos indrets de Catalunya amb els seus espectacles The Big Band Tontery i Màgia en Familia. Us els indicarem, per si sou aprop!

El divendres 20 d’agost serà a la plaça de l’Ajuntament de Torrelles de Foix (Alt Penedès); el dissabte 21 d’agost a la Pista Esportiva de Bellmunt d’Urgell (la Noguera). I continuarà els dies 2 i 3 de setembre, a Gandesa (Terra Alta) i a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), respectivament.

Sobre els espectacles

The Big Band Tontery, que ha estat en cartellera recentment a l’Aquitània Teatre de Barcelona, és un espectacle còmic i molt gamberro on els límits són l’infinit i més enllà. En aquest show per a adults, Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar els diàlegs amb el públic, fent riure i sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.

En algunes places, es podrà veure també el seu clàssic de màgia i comèdia per a petits i adults Màgia en Familia. És un espectacle transgressor per gaudir en família. El show trenca els estereotips de la màgia infantil, i demostra que es pot entretenir i fer riure a adults i petits al mateix temps.

L’únic propòsit interestel·lar d’aquest showman desvergonyit i provocador és “liar-la parda” i, per això, no és imprescindible haver estudiat, perquè aquí no hi ha exàmens, ni universitaris frikis, ni jocs de rol; només es requereix un públic predisposat a tot, amb ganes de passar-ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis.

Gerard Borrell

Graduat en art dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona, amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell considera que la màgia és un art escènic molt complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espectacular.

Author