El Festival Deltebre Dansa comptarà amb un sistema d’abonaments en la seva 15a edició

05.06.2019

Author

Aquest dissabte 4 de maig, s’ha celebrat la presentació del XV Festival Deltebre Dansa, que tindrà lloc del 8 al 21 de juliol, a Deltebre. Entre les principals novetats, presentades pel seu fundador i director artístic, Roberto Olivan, destaca la incorporació d’un sistema d’abonaments que permetrà al públic gaudir de tots els espectacles que tinguin lloc a la Carpa Deltebre Dansa durant aquesta 15a edició.

Entre els assistents, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va agrair a Olivan “per fer que Deltebre senti orgull de poble” i “per haver fet que el Festival sigui el principal punt de projecció internacional de Deltebre”.

El fundador i director artístic de Deltebre Dansa, Roberto Olivan

L’acte de presentació es va realitzar al bar cultural Deltaic de Deltebre i va comptar amb un petit espectacle de la mà del mateix Olivan, així com amb la fusió musical per amenitzar la presentació a càrrec de Sergi Guillén (Fernweh – Delta de l’Ebre).

Aquestes són les principals novetats que ens han avançat:

INCORPORACIÓ DEL SISTEMA D’ABONAMENTS PER ALS ESPECTACLES
Els abonaments, que seran unipersonals, tindran un preu de 50 € i es podran adquirir en dues fases diferents. En una primera etapa, activa del 22 al 31 de maig, es podrà adquirir l’abonament anticipat amb un 20% de descompte, de manera que aquest tindrà un cost de 40 € per persona. Posteriorment, de l’1 de juny al 7 de juliol, es podran adquirir els abonaments per un import de 50 €. D’altra banda, totes aquelles persones que no vulguin fer-se l’abonament, també podran gaudir, a partir del mateix 1 de juny, del sistema de venda d’entrades diàries a 5 € per persona i nit. Tant els abonaments com les entrades individuals es podran adquirir a través de la pàgina web oficial www.deltebredansa.cat.

MÉS TALLERS D’INICIACIÓ
Una de les altres novetats importats és l’oferta més diversificada de tallers d’iniciació gratuïts. En aquest sentit, s’incorpora un nou taller adreçat específicament a gent gran. Així mateix, enguany es podrà realitzar el taller Afro-Caribbean dance de la mà d’Alleyne Dance en un curs ple de ritme i música. Molt aviat s’obriran les inscripcions als tallers d’iniciació.

AMPLIACIÓ DE LA CREACIÓ DELTEBRE DANSA
Per la seva banda, un dels tòtems del Festival, la Creació Deltebre Dansa, es realitzarà durant dues setmanes en lloc d’una, allargant així l’experiència. D’aquesta manera, tots els participants que en formin part iniciaran aquest taller-creació la setmana prèvia a l’inici del Festival i el resultat final formarà part, com sempre, de la programació de la Carpa Deltebre Dansa.

V NIT SOLIDÀRIA I DEL CIRC I II CIRCUIT ‘DELTEBRE, ATRACCIÓ NATURAL’
Finalment, pel que fa a la programació d’espectacles, de moment ja estan confirmades La V Nit Solidària i del Circ i el II Circuit Deltebre, atracció natural. En el primer cas, un any més, el Festival torna a apostar per aquesta iniciativa social on té lloc una recollida solidària d’aliments en el marc d’una programació artística on es dona cabuda a les noves veus del circ contemporani. I d’altra banda, després de l’èxit de la primera edició, es repeteix el maridatge d’arts escèniques i natura excepcional amb el Circuit “Deltebre, atracció natural”, una proposta artística que enguany tornarà a comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Deltebre.

 

 

Author