El Festival Internacional de Màgia de Badalona – XX Memorial Li-Chang enceta aquest dissabte amb Humor i Màgia

02.08.2020

Author

Després de la Trobada de Màgia al Centre Comercial de dissabte passat, una cita creada per obrir les portes d’una manera màgica al Festival de Màgia de Badalona – Memorial Li-Chang, us recordem que avui dissabte 8 de febrer (20.30 h), comença oficialment el programa. El Teatre Principal acull  el que pretén ser una nit cabaretera inoblidable i divertida: la Gala Màgia i Humor, l’encarregada d’obrir aquesta XX edició del Festival.
La gala estarà presentada per un mestre de cerimònia atípic i polifacètic i amb un llenguatge propi de l’humor: el showman Marcel Tomàs. Es podrà gaudir de la combinació de la màgia còmica del Mag Marín, un jove mag divertit i atrevit que ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Màgia; amb la màgia clàssica de cartes de Woody Aragón, un dels mags més influents a nivell mundial i guanyador en dues ocasions del Premi Mundial de Cartomàgia el 2011 i 2014, que farà que que sigui una de les propostes més esperades del festival.
WOODY ARAGÓN, UN MAG ADMIRAT PER LA PROFESSIÓ
És un dels més influents mags de l’actualitat, sent els seus jocs presentats a tot el món pels principals artistes de l’il·lusionisme. Algunes de les seves creacions han aparegut a la televisió dels USA, a The Tonight Show de Jimmy Fallon a la NBC, o a Fool Us de CW, realitzades per Penn & Teller, que també presenten números de Woody en els seus xous en viu. El mateix Aragó va aparèixer en diverses ocasions en la televisió nord-americana com a mag convidat en Don Francisco Presenta de UNIVISION.
Al Regne Unit, on ha realitzat vàries gires actuant i impartint conferències per a altres mags, Ben Hanlin va realitzar igualment un joc d’Aragón en el programa especial del London Palladium de la cadena ITV. El mag televisiu Dynamo es va basar en The Postcards, una altra de les il·lusions de Woody Aragón, per a un dels jocs de la seva sèrie Magician Impossible de UKTV.
Als Estats Units, on ha actuat en múltiples ocasions i impartit conferències, els mags Penn & Teller realitzen el seu joc Ritual de l’Amor en el seu xou de les Hortes des de 2016, i per a televisió. Així mateix, Penn & Teller van triar el joc de Woody per a presentar-lo en l’esdeveniment benèfic en homenatge a les víctimes de la massacre de Las Vegas de l’1 d’octubre de 2017, fent partícips a una audiència de 11.000 persones.
MAG MARÍN, UN JOVE MULTIPREMIAT
José Marin Tello, conegut escènicament com Mag Marín, guanyador del programa Pura Magia de TVE i del Premi Nacional de Màgia d’España, s’ha dedicat professionalment a la màgia des de 2008 i, malgrat la seva joventut, ha trepitjat ja els millors escenaris de l’estat espanyol i ha compartit camerino amb les estrelles de l’escena màgica més rellevants del panorama artístic nacional i internacional, recolzat i assessorat per professionals del teatre, així com de la dansa i la música, convertint-lo en un mag complet de primera línia demandat en les gales més importants del país. Guanyador del Premi Nacional de Màgia Espanya (2014) i Premi Nacional de Màgia França (2015), així com el gran Guardó Magicus (2012).
Podeu recuperar la notícia que vam fer en ocasió de la presentació del festival, aquí

Author