El Festival Jardins de Pedralbes tanca amb una assistència de 100.000 espectadors

Escrit per Revista Teatralnet

07.26.2021

L’organització del Festival Jardins de Pedralbes està radiant. Malgrat tot el que ens envolta, han pogut acollir 100.000 espectadors amb totes les mesures de seguretat. Ens ho expliquen en aquest Comunicat:

L’equip que formem el personal del Festival Jardins Pedralbes, patrocinadors, col·laboradors i restauradors, en una edició tan complexa per les circumstàncies que tots coneixem; estem molt emocionats perquè prop de 100.000 assistents han gaudit del festival. Aquesta és una xifra insòlita i impensable que ens omple d’il·lusió.

Hem de destacar l’especial alegria que s’ha respirat als jardins i sobretot volem agrair les múltiples i contínues mostres d’agraïment;  felicitació i afecte del públic, que se sent especialment orgullós de participar i pertànyer a aquest festival.

Creiem que hem arribat a aquest punt ideal en el qual una legió de seguidors ens manifesta la seva decisió d’assistir en les pròximes edicions.

 

DADES DE TANCAMENT:

El 9è Festival Jardins Pedralbes ha tingut 142 concerts en 55 jornades.

Els 42 concerts de l’Auditori principal han tingut un 95,93% d’ocupació, 33 han esgotat les localitats, convertint-se en l’edició amb més índex d’ocupació.

El preu mig de l’entrada ha estat de 33€.

El pressupost total ha estat de 3,1M€.

En aquesta edició han col·laborat 8 restaurants de Barcelona: (Flash Flash, Ametller Origen, Makito, Il Giardinetto, Kao Street, Pizza del Born, Imperia Foie gras i Sauleda). 36 empreses i proveïdors amb un impacte aproximat de 700 llocs de treball directes i indirectes.

Agraïm a tots els nostres patrocinadors i col·laboradors, que un any més han donat suport a la música en directe,  i la cultura de la mà del Festival Jardins Pedralbes: Banc Sabadell;  Cervezas Alhambra, Seat, Casa Viva, Mesoestetic, La Vanguardia, Renfe, Eurostars Grand Marina;  Segura Viudas, Macallan, Roku Gin, Brugal, Royal Bliss, Sant Aniol;  Nacex, L’Illa Diagonal, Superdry, Hey Dude, Newell, Rituals, RTVE, Elipsis Capital, Cadena 100 i COPE.