El Festival Singlot ja és a punt per engegar el 4 de juliol a Sant Feliu de Guixols

06.28.2019

Author

Dijous que ve 4 de juliol desembarca a Sant Feliu de Guíxols el SINGLOT Festival dins el marc del Festival de la Porta Ferrada. Durant 4 dies, els millors humoristes del país ompliran de comèdia els carrers i els teatres d’aquesta població de la Costa Brava. Us recordem una mica el programa:

L’espectacle encarregat d’obrir aquesta cinquena edició serà La Gran Ofensa el dijous 4 a les 20:30 h al Teatre Narcís Masferrer. Una obra, creada i produïda per La Bendita Compañía en col·laboració amb El Terrat, que reflexiona sobre els límits de l’humor i la censura en la comèdia i on els espectadors tindran molt a decidir.

Si alguna cosa té de singular aquesta edició del SINGLOT, més enllà de celebrar els 5 anys, d’homenatjar la figura de Pepe Rubianes i de programar 3 espectacles de gran format a l’Espai Port (La Resistencia, Hem de parlar, nene i Bona Gent), és que la programació compta amb diversos espectacles on el públic deixarà de ser un simple espectador per convertir-se, juntament amb els actors, en protagonista.

Així passarà amb La Gran Ofensa o amb Las Cosas Extraordinarias,  una comèdia dirigida per Pau Roca (Sixto Paz) i protagonitzada per Brays Efe sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem. Destaca per ser un altre dels espectacles on el públic hi participa d’una forma molt especial i es podrà veure el dissabte 6 de juliol a les 20:30 h al Teatre Narcís Masferrer.

A més dels muntatges de gran i mitjà format, per primera vegada en la història del SINGLOT, el festival comptarà amb el SINGLOT Corner, un nou espai de carrer en ple centre de Sant Feliu de Guíxols (Placeta de Sant Joan) amb l’objectiu d’obrir el Festival a la ciutadania programant dues activitats gratuïtes i obertes a tothom. La primera proposta del SINGLOT Corner serà la Tarda Podcast i tindrà lloc el divendres 5 de juliol a les 17:30 h, una trobada de comèdia i podcasts amb Bob Pop, Candela Peña, Antonio Castelo, Iggy Rubín, Miguel Campos Galán, Andreu Buenafuente, Guillermo Fesser i molts més convidats. Mentre que el dissabte 6 de juliol, a la mateixa hora, Quico Cadaval i la Tournée de l’Art  prendran l’espai amb una de les narracions de l’actor i director galleg.

Al llarg dels darrers anys, el SINGLOT Festival, creat i produït per EL TERRAT i THE PROJECT dins el marc del Festival de la Porta Ferrada, ha reunit a més de 6.000 espectadors i més de 200 agents del sector professional a Sant Feliu de Guíxols en 4 edicions plenes d’èxits on s’ha pogut gaudir, gràcies també a les jornades professionals, tant de propostes innovadores com de la programació de comèdia més ambiciosa.

Podeu recuperar la notícia que vàrem publicar sobre el Festival, amb motiu de la roda de premsa de presentació, aquí

Per consultar la programació dels 4 dies: 
singlotfestival.com

Author