El festival Temporada Alta comunica diversos canvis que alteren la programació

Escrit per Revista Teatralnet

10.07.2021

L’organització de Temporada Alta comunica diversos canvis que alteren la programació del festival que comença aquest divendres.
 
L’espectacle inaugural de la 30a edició del festival serà L’oncle Vània, que es representarà els dies 8, 9 –amb dues sessions– i 10 d’octubre. Malgrat que inicialment es preveia una duració de menys de dues hores, el procés creatiu ha portat l’espectacle a ampliar la seva durada a 3 hores (amb entreacte inclòs). És per això que l’organització ha canviat l’hora d’inici de la segona funció del 9 d’octubre, que serà a les 20.30 h.

Els espectadors de L’oncle Vània d’Oskaras Koršunovas hauran d’accedir a El Canal pel passeig dels Països Catalans tombant pel carrer Miguel de Cervantes. Aquest accés alternatiu és causat per unes obres de millora de la xarxa d’aigua que afecten la circulació de vehicles al carrer del Costabona, entre els números 1 i 22. Les obres duraran fins al 17 d’octubre, per la qual cosa només afectarà les funcions de l’espectacle inaugural.

El·lipsi, l’obra de Ferran Joanmiquel canviarà de dates. La malaltia d’una de les actrius obliga a ajornar les funcions, previstes inicialment pels dies 9 i 10 d’octubre, al 17 i 18 de novembre. Se celebraran a les 20 h a la sala de dalt de Sala Planeta.

El darrer canvi és sobre la projecció Ombres de Plata, que es trobava dins la programació cinematogràfica. Per temes aliens a l’organització del festival, la pel·lícula sobre Segundo de Chomon amb la interpretació musical de temporada no es veurà en el marc de Temporada Alta.