El FITT continua endavant amb un èxit total i moltes entrades esgotades

06.28.2019

Author

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona continua omplint dia a dia el Teatre Metropol i els altres espais on es desenvolupa fins al 29 de juny. L’estrena mundial de Tiestes, una coproducció del FITT creada per Iñigo Rodríguez-Claro i Carlota Gaviño, de la companyia Grumelot de Madrid, va omplia  la capçalera del Circ en les dues funcions previstes, a les 21  h  a les 23 h, amb públic esperant una entrada en llista d’espera per poder gaudir d’un espectacle trencador que desafia la lògica de la narrativa teatral clàssica.

I  ahir dijous, Ondine, la peça de dansa de les premiades creadores Mónica Runde, Elisa Sanz i Inés Narváez Arróspide ja tenia ple el teatre des de primera hora de la tarda. Després d’aquesta funció, el públic, acompanyat per la companyia de teatre de carrer Fadunito, va anar al sopar ofert per la Confraria de Pescadors al Jardí del Teatre Metropol on, a les 21.30 h, es representava Piti Peta Hofen Show, un espectacle de circ de la companyia Los Putos Makinas, procedent de França però amb artistes de Brasil, Espanya i Alemanya.

I avui divendres 28, a les 19 h al Palau Firal tindrà lloc la preestrena de Richard III And the’ve Never Heard Of Lofe de Paula Ribó i Bárbara Mestanza sota la direcció del novaiorquès Jason Trucco.
Després, a les 21.30 h al Metropol, el públic podrà gaudir del virtuós malabarista tecnològic Kulu Orr. Aquest director i artista multidisciplinari portarà a Tarragona Control Freak, on demostrarà les seves habilitats amb l’humor, la música, el circ i la tecnologia capdavantera.

Dissabte 29 al teatre El Magatzem a les 19 hores serà el torn d’Alberto Cortés, que oferirà un espectacle de la modalitat ‘work in progress’ anomenat El ardor, que comptarà amb la participació d’adolescents i avis de Tarragona.

Tancarà el festival l’espectacle d’Agnès Mateus i Quim Tarrida Rebota rebota y en tucara explota, que entre d’altres va rebre el Premi de la Crítica 2017 com a millor espectacle de noves tendènciesi el Butaca 2018 a les noves aportacions escèniques. Es podrà veure al Metropol dissabte 29 a les 21.30 hores.

Les entrades, amb un preu d’entre 16 i 12 euros, estan a la venda a la pàgina web del FITT:  www.fitt.cat.

Author