El Jove Teatre Regina estrena ‘Gospel for kids’ de La Roda Produccions

03.25.2019

Author

El Jove Teatre Regina presenta un nou espectacle on 5 joves cantants trenquen els estereotips de la música gospel, tot demostrant que els sons negres poden arribar a estar plens de colors. Una autèntica proposta de malabars vocals que aconsegueixen captivar el públic en una veritable muntanya russa musical.

És el nou muntatge de La Roda Produccions, després de Aladdin the Pop musica i La Ventafocs, el musical amb ritme dels 50, arriba  ara tornen amb Gospel for kids,  creació que beu dels orígens de la música litúrgica afroamericana popular, on la instensitat i el domini vocal us faran gaudir d’un musical que vibra i fa emocionar!

SINOPSI:

Atenció! Us hem de comunicar que la façana de l’Institut Belmont es troba en molt mal estat. Si en 30 dies no s’hi posa remei, s’haurà d’enderrocar l’edifici i, en el seu lloc, hi alçaran un centre comercial. Davant d’aquest ultimàtum, cinc estudiants de l’institut preparen un pla: organitzar una gala per recaptar fons per reparar la façana i evitar, així, l’enderroc de l’edifici. A les seves mans està el futur de l’Institut Belmont.

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Del 30 de març al 19 d’abril 
Dissabtes, diumenges i VACANCES DE SETMANA SANTA a les 17:30h
-Recomanat a partir de 5 anys

Author